StoryEditorOCM
ForumFOTO: DJEVOJKE U ZADNJI TREN IZBJEGLE SMRT

Iz auta im se počelo dimiti nasred velikog kružnog toka, a onda je krenula buktinja

Piše : Hajdi Karakaš Jakubin / JL
30. listopada 2017. - 22:03

Nešto prije 18 sati na autobusnoj stanici u Sarajevskoj ulici u novozagrebačkom naselju Utrina intervenirali su vatrogasci i policija zbog vozila u plamenu.

Kako doznajemo, oko 17,40 sati vozačica je tijekom vožnje uočila da joj se dimi iz motora pa se, ne bi li izbjegla ugrožavanje vlastitog života te ostalih sudionika u prometu, isključila iz prometa i zaustavila na prvom ugibalištu, točnije na autobusnoj stanici.

Svjedoci kažu da su u automobilu bile dvije djevojke, a čim je auto zaustavljen, počelo je gorjeti.

Vatrogasci su vrlo brzo došli na poprište buktinje te su, nakon gašenja vatre, odspojili sve žice, a policija je napravila zapisnik o očevidu.

- Vozačica se dobro snašla jer je ušla u kružni tok kod mosta Mladosti sa zadimljenim vozilom. Sreća da njoj ni suputnici nije ništa, barem koliko smo uspjeli vidjeti. A šteta na vozilu je poprilična. Evo pogledajte i sami. Vatrogasci su pogasili, a ono se i dalje dimi ko ludo - rekao nam je jedan od očevidaca buktinje.

Izgorjela obiteljska kuća na Mlinovima

Požar je u ponedjeljak buknuo i na području Mlinova.

Kako je izvijestio zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama, vatra je oko 17 sati izbila u obiteljskoj kući u Bjelolasičkoj ulici, na teren je izašlo 29 vatrogasaca, a uzrok je zasad nepoznat.

Buktinja je u međuvremenu sanirana, a doznaje se da ozlijeđenih nije bilo.

19. travanj 2024 01:41