MLADIĆ (19) NAKON SEKSA S 14-GODIŠNJAKINJOM DOBIO OPTUŽNICU ZA ZLOSTAVLJANJE 'Nije me silovao, mi želimo živjeti zajedno, podržavaju nas i roditelji'

MLADIĆ (19) NAKON SEKSA S 14-GODIŠNJAKINJOM DOBIO OPTUŽNICU ZA ZLOSTAVLJANJE

Zbog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta Općinsko državno odvjetnštvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv 19-godišnjeg mladića iz jednog manjeg mjesta na području Karlovačke županije, javlja KAportal.

Terete ga da je tijekom ljeta prošle godine imao dragovoljni spolni odnos s djevojčicom koja je u to vrijeme imala 14 godina.

Na ispitivanju u policiji kazao je da djevojčicu poznaje nekoliko godina jer im se roditelji druže i kumovi su, kao i da su oni cura i dečko, da zajedno izlaze i posjećuju se. Jednom su tako išli u grad i ljubili se i on ju je pitao hoće li spavati s njima, a ona je rekla da hoće.

- I dogodilo se. Nije ništa bilo na silu - branio se mladić.

To je potvrdila i djevojčica rekavši da se i nakon spolnog odnosa nastavila družiti s tim mladićem jer joj se sviđao i željela je s njime biti u vezi.

I dalje žive svatko kod svojih roditelja, no željela bi s njime živjeti jer, kazala je istražiteljima, s njim je ostala trudna. Moli da sud ima u vidu tu okolnost i kod odmjeravanja kazne, jer računa na rođenje zajedničkog djeteta. I njezini i njegovi roditelji suglasni su s njihovom odlukom.

Naslovnica Forum

Najčitanije