KADA VIDI LJUDE, BJEŽI POD ZEMLJU Žena godinama živi pod zemljom u starom bunkeru JNA

KADA VIDI LJUDE, BJEŽI POD ZEMLJU

Samo nekoliko stotina metara od puta na Romaniji u BiH, u bunkeru godinama živi Nada Koprivica, piše 'Dnevni avaz'.

Novinari su ženu čekali ispred bunkera, ali nisu ulazili unutra. Zašto se odlučila na ovakav život, ipak će ostati u sferi nagađanja, jer tajanstvenu Nadu pred njenom čudnom nastambom nisu zatekli.

Šumara Bojana Abazovića ne čudi što ih je uspješno izbjegla.

- Kad primijeti ljude, ona se skloni, bježi u šumu - ustvrdio je šumar, dok je jedan mještanin, ne otkrivajući svoje ime, ispričao kako ju poprilično često viđa i to već niz godina.

- Ona tu boravi već pet-šest godina, živi u ovom bunkeru od JNA, tu stanuje. Kako se hrani, što radi, ja stvarno ne znam, vidim je često kako bere šumske jagode, to je to - ispričao je 'Avazovim' novinarima, a slično je ispričao i Radomir Antonić, Nadin, uvjetno rečeno, prvi susjed.

- Čudno je, ali nitko tu ne obraća pažnju puno, ona je stalno tu - rekao je Radomir i dodao da je miroljubiva i da se na nju već navikao.

Otkrio je još i kako je kod njega dolazila prije godinu i po, dvije, nosila vode, ali u zadnje vrijeme ne dolazi.

- Svaki dan prolazim tuda i viđamo se, dobar dan, dobar dan i ništa drugo. Kažu da ima muža i kćerku i da je ona fakultetski obrazovana. E sad, što je bilo, kako je bilo i zašto je tu došla živjeti u samoći ja ne znam - rekao je Risto Valjarević. 

Naslovnica Forum

Najčitanije