StoryEditorOCM
ForumNAJTEŽI DANI NAŠE OMILJENE PJEVAČICE

Tajčin muž Matthew je u 47. godini izgubio životnu bitku: 'Nije više u bolovima, sada je zaista slobodan'

14. studenog 2017. - 22:56
Tajči

Matthew Shane Cameron, suprug Tatjane Cameron Tajči, izgubio je bitku s opakom bolešću. Nesretnom Matthewu liječnici su dijagnosticirali rak pluća, velika borba trajala je nekoliko mjeseci, ali na kraju je, nažalost, preminuo u 47. godini života.

Tužnu vijest iz Amerike je potvrdila njegova supruga. Tajči je na Facebooku napisala:

- Nije više u bolovima. Nisi više vezan ljudskim ograničenjima. Sada je zaista slobodan. Crpit ćemo snagu i radost iz svega što on jest i što nam je dao. Dante je napravio ovaj video i nazvao ga otac - napisala je nekad popularna pjevačica.

 

Matthewu Shanea Cameronu dijagnosticiran je nepušački karcinom pluća, a ubrzo se zloćudna bolest proširila i na jetra te kosti. Tajčin suprug proživljavao je nesnosne bolove, pričao je da je svaki udah bio velika borba, a zbog vode iz plućnih krila morao je i na operacije.

- Morali su mu rezati rebra kako bi došli do pluća i napravili mjesta za disanje... Matthew je bio iznimno hrabar, iako se vidi da ga svaki udah neizmjerno boli - napisala je Tajči u lipnju ove godine.

U svibnju su Cameronu liječnici rekli da je bolest u stagnaciji i to je cijeloj obitelji dalo nadu da bi ova grozna priča mogla dobiti sretni završetak, ali nažalost bolest je već tada otišla predaleko i nesretni 46-godišnjak je na kraju ipak izgubio životnu bitku.

Tajči je s Cameronom bila u braku 17 godina i s njim ima tri sina.

19. travanj 2024 17:13