StoryEditorOCM
ForumTEŠKA PROMETNA NESREĆA, OZLIJEĐENO ČETVERO DJECE!

Kombi odbacio Mercedes u obližnji kanal, pravo je čudo da nitko nije ozbiljnije nastradao!

24. prosinca 2017. - 19:20
IMG_8980.JPG

Najvjerojatnije zbog nepropisnog pretjecanja i neprilagođene brzine uvjetima na cesti, nešto prije 11 sati na državnoj cesti Pleternica-Batrina kod sela Komorica došlo je do prometne nesreće između dva vozila kojom prilikom je ozlijeđeno četvero djece, te dvije odrasle osobe, a prevezeni su kolima hitne medicinske pomoći u Opću županijsku bolnicu Požega, piše Požega.eu 

Nesreća se dogodila, kako doznaje Požega.eu, kada se osobni automobil Mercedes ML stranih registracija kretao od pravca Pleternice prema Batrini, a u istom smjeru se kretalo i kombi vozilo WV požeških oznaka.

Pozega.eu

 

Iz nepoznatih razloga prilikom pretjecanja došlo je do udara jednog vozila u drugo, a Mercedes ML je od siline udarca odbačen u kanal pokraj kolnika gdje se i okretao. U njemu se uz dvije odrasle osobe nalazilo četvero djece, a otvorili su se zračni jastuci koji su donekle ublažili udar.

Očevid traje, a promet tom dionicom ceste, gdje su u posljednje vrijeme učestale prometne nesreće uključujući i one sa smrtnom posljedicom, otežan je, te se odvija jednim kolničkim trakom.

Prema saznanjima novinara portala Požega.eu za sada se radi o lakšim tjelesnim ozljedama unesrećenih.

Nakon policijskog očevida bit će poznati detalji prometne nesreće.

20. travanj 2024 03:03