StoryEditorOCM
ForumCURE NOVI ŠOKANTNI DETALJI O ZLOGLASNOM ORTOPEDU

'Ako mi daš p**** ideš prva na operaciju, ako ne budeš dala, ideš zadnja'

Piše PSD
8. veljače 2018. - 19:03
dubrava-ortoped-provjereno

Nakon prošlotjednog priloga u Provjerenom, ortopedu iz KB-a Dubrava zabranjen je rad s pacijentima, a dok bolničko Povjerenstvo utvrđuje osnovanost pritužbi, na vidjelo izlaze novi šokantni detalji o njegovom radu s pacijentima.
U redakciju Provjerenog stižu nova svjedočanstva, među kojima i ono majke maloljetne pacijentice koja je u bolnicu stigla zbog bolova u desnom ramenu.

- Pokušala sam liječniku objasniti razloge bolova, međutim rekao mi je da šutim, da mene nitko ništa ne pita. Obratio se mojoj kćeri i rekao joj da se skine do pojasa. Kćer to zbog sramežljivosti nije učinila odmah - priča majka koja je inzistirala na anonimnosti kako bi zaštitila kćer.

Na to je, kaže, liječnik postao neugodan, a uslijedio je i pravi hladni tuš:
- Dok si se š**** s frajerima nisi se sramila, što sad tu preda mnom glumiš, inzistirajući na tome da prizna da nije nevina. Da što se sada srami, što glumi, da je retardirana, da kako se to ponaša. Tim ju je riječima omalovažavao -ispričala je i dodala kako se u tom trenutku jednostavno - ukipila.

Uputio ih je na rendgen, a kada su došle na šalter, tada je uslijedio novi šok.
- Pita sestra o kome se radi, ja kažem o mojoj kćeri, a ona kaže nemojte to raditi, nije potrebno, to je toliko zračenja za cijeli život - ispričala je.

Seksističke ispade doživjela je i Olga Hodko.
- Veli, ako mi daš p**** ideš prva na operaciju, ako ne budeš dala, ideš zadnja - prisjetila se za Provjereno.
Njihove ispovijesti, ali i ispovijesti još dvoje pacijenata, pogledajte u večerašnjem Provjerenom koje je na rasporedu u 22.30 na Novoj TV.

18. travanj 2024 21:12