StoryEditorOCM
ForumAUTOMOBIL NAKON PRETJECANJA UDARIO U STABLO I STUP JAVNE RASVJETE

Tragedija nakon proslave maškara, jedan mladić poginuo, drugi teško ozlijeđen

12. veljače 2018. - 15:28
POLICIJA HITNA

 

U teškoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak, petnaestak minuta iza ponoći, dogodila na cesti između Roča i Ročkog Polja, u mjestu Bršćak na Buzeštini, smrtno je stradao 28-godišnjak, a 19-godišnjak je teško ozlijeđen i prevezen je u riječku bolnicu, izvijestila je istarska policija.

Prema dosad raspoloživim informacijama, nesreća u kojoj su stradala dvojica mladića s područja Roča i Ročkog Polja, koji su se navodno vraćali s proslave maškara u Lupoglavu, dogodila se kada je vozač osobnog automobila "peugeot 405" pulskih registracija krenuo pretjecati automobil "renault" ispred sebe kojim je upravljala 45-godišnjakinja.

Pritom je, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste udarivši najprije u stablo i potom u stup javne rasvjete, nakon čega je automobil otklizao na sporednu cestu ispod razine kolnika.

U udaru je 29-godišnjak ispao iz vozila i umro na mjestu nesreće, a 19-godišnjaka su vatrogasci morali izvlačiti iz automobila. Policija još utvrđuje tko je od dvojica stradalih mladića upravljao "peugeotom". Policijski službenici nastavljaju utvrđivati sve okolnosti nastanka prometne nesreće.

25. travanj 2024 10:16