StoryEditorOCM
ForumKAKAV MINUS? NJIMA JE VRUĆE!

Poznate Hrvatice spas od zime pronašle na egzotičnim plažama: Uživaju u Vijetnamu, Maroku, Abu Dhabiju, na Sejšelima...

Piše JL
6. ožujka 2018. - 12:40
ljeto

I dok je posljednjih dana Hrvatsku zabijelio snijeg, a temperature su bile debelo ispod nule, mnoge poznate dame domaće javne scene zimu su zamijenile ljetom te otputovale na egzotične turističke destinacije i skinule se u kupaće kostime.

Svojim morskim radostima i uživanjem na suncu i prelijepim plažama pohvalile su se i na društvenim mrežama. Najambicioznije putovanje svakako je ono zagrebačke voditeljice i pjevačice grupe Lollobrigida s beogradskom adresom Ide Prester. Sa suprugom Ivanom Peševskim i sinovima, 4-godišnjim Rokom i 1-godišnjim Riom Ida se upustila u pravu avanturu po Vijetnamu, odakle svoje pratitelje redovito izvještava o mnogim zanimljivim dogodovštinama, nezgodama, prelijepim krajolicima, ali u svakom slučaju fantastičnom obiteljskom putovanju.

Instagram

Ida Prester

 

Obiteljska avantura

Prije posjeta Vijetnamu, Ida je sa suprugom bila na otočju Gozo u malteškom arhipelagu, no Vijetnam će svakako biti putovanje koje će cijela obitelj svestrane Ide pamtiti. Nakon iznimno teškog životnog razdoblja, voditeljica Tatjana Jurić s prijateljicama se zaputila u Abu Dhabi kako bi napunila baterije i pošteno se opustila i zabavila. Vesela trojka dane provodi uživajući na plaži, u noćnom životu, istražujući i razgledavajući mnoge znamenitosti glavnoga grada Ujedinjenih Arapskih Emirata, a Tatjani se napokon vratio osmijeh na lice.

Poznata po tome kako svaki slobodni trenutak koristi za putovanja, pjevačica Maja Šuput ovaj se put s dečkom Nenadom Tatarinovom zaputila u Maroko. Kao i obično, sa svog egzotičnog putovanja redovito stavlja fotografije na Instagram, a čini se da ju je posebno oduševio Marrakech svojom gastronomskom ponudom, ali i živopisnim tržnicama te luksuznim hotelskim resortima.

Instagram

Maja Šuput

 

Raj na zemlji

Bivša manekenka i dizajnerica brenda Mariposa Kristina Bradač niske temperature izbjegla je putovanjem u SAD. Nakon nekoliko dana provedenih u omiljenom joj Los Angelesu, Kristina se zaputila na egzotične Havaje. Za odmor i opuštanje odabrala je Maui, drugi po veličini havajski otok, odakle redovito objavljuje fotografije s plaže, ali i večernjih izlazaka.

Instagram

Kristina Bradač

 

Na Sejšelima, koje često nazivaju pravim rajem na Zemlji, ovih dana uživa bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj u društvu supruga Marijana. Iako je u petom mjesecu trudnoće, lijepa Antonija još ima zavidnu liniju, a trudnički trbuščić jedva se i nazire. U svakom slučaju, u iščekivanju drugog djeteta bračni par Bračulj odabrao je odmor iz snova u najluksuznijim resortima bajkovitih Sejšela.

Instagram

Antonija Bračulj

20. travanj 2024 05:47