StoryEditorOCM
ForumLJULJA LI SE JOŠ KOJI?

Dvojica Splićana umalo nastradala pod stupom javne rasvjete koji se srušio na ulicu, Opara hitno naredio pregled svih stupova po gradu

Piše PSD
7. ožujka 2018. - 21:04
1

Nakon što se u noći s ponedjeljka na utorak na raskrižju Velebitske i Vukovarske ulice srušio stup javne rasvjete, pri čemu su umalo nastradala dvojica Splićana, a o čemu smo izvjestili na našim stranicama, hitno je reagirao gradonačelnik Andro Krstulović Opara.
Srušio se stup javne rasvjete u Splitu, dvojica kolega jedva sačuvala živu glavu: 'Da se nisan pomaka onu sekundu, pa bi po meni!'
Kako nam javljaju iz Banovine, po nalogu gradonačelnika v.d. pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, redarstvo i mjesnu samoupravu, Damir Babić uputio je zahtjev ugovornim izvođačima radova tvrtci Prolux d.o.o. i Elektroradionici Frane Bojić da hitno izvrše pregled stanja svih stupova javne rasvjete u gradu za povjerene im zone.
'Kako je u noći 5. ožujka 2018. pao stup javne rasvjete na kolnik raskrižja Velebitske i Vukovarske ulice, zbog mjera prevencije, potrebno je pregledati i utvrditi opće stanje svih stupova sukladno Ugovoru o upravljanju i održavanju javne rasvjete.
Tvrtka Prolux d.o.o. i Elektroradionica Frane Bojić u obvezi su da po obavljenom pregledu dostave
pisano izviješće o zatečenom stanju', priopćili su iz Grada.

20. travanj 2024 08:16