StoryEditorOCM
ForumZA VJEČNO SJEĆANJE NA USPJEH

Ovogodišnji trofeji izrađeni su od pleksiglasa i drveta masline s ugrađenim eko led žaruljicama koje svijetle u mraku

Piše Wings for life
6. svibnja 2018. - 14:09
_M1X8763

Uspomene su ono što svaki natjecatelj Wings for Life World Run utrke nosi u srcu gdje god pošao. No, kao vječni podsjetnik na korake prema plemenitom cilju, pobjednici će kući ponijeti i trofeje. Čeka nas peta utrka zaredom koja će se održati u Zadru, a ovi trofeji će nekoga zauvijek sjećati na dan kad je ugledavši presretačko vozilo zadnjim atomom snage prešao preko vlastitih granica - objavljeno je na web portalu Wings for life.

Ovogodišnje Wings For Life World Run pobjedničke plakete izašle su iz radionice kreativnog tima dizajn studija Stožer. Oni su, pazeći na svaki detalj, utkali dio Hrvatske u komadić umjetnosti koji će biti vječni podsjetnik na utrku onima koji će ga ponijeti kući. Spojili su nekoliko materijala u savršenu harmoniju i stvorili četiri trofeja za četiri kategorije: mušku i žensku za trkače i osobe u kolicima. 

 

Nadamo se da će ova nagrada biti podsjetnik na cijeli događaj i humanitarni karakter utrke svim trkačima. Ivan Vijolić.

 

Ovogodišnji trofeji izrađeni su od pleksiglasa i drveta masline s ugrađenim eko led žaruljicama koje svijetle u mraku. Maslina na trofeju simbolizira dugotrajnost, izdržljivost, mir i raznolikost. Ovo je prvi pomični trofej s Wings for Life World Run utrke u Hrvatskoj, a njegovo postolje je zamišljeno baš tako da, bez obzira na to gdje stajao, uvijek simbolizira pokret.

 

24. travanj 2024 02:37