StoryEditorOCM
ForumSTRAVA NA AUTOCESTI A1

U tragičnoj prometnoj nesreći stradali mladi nogometaš i trener kluba Futsal Dinamo

Piše Jutarnji.hr
4. lipnja 2018. - 10:57
prometna-nesreca-capar

Teška prometna nesreća dogodila se na autocesti A1 između Jastrebarskog i Zagreba noćas oko pola dva, piše Jutarnji.hr.

Dvije su osobe smrtno stradale, dvije su ozlijeđene prilikom slijetanja s ceste osobnog automobila koji se kretao u smjeru Zagreba, izvijestila je policija.

U prometnoj nesreći život su izgubili mladi nogometaš Oskar Kadrnka i trener Matija Capar iz nogometnog kluba Futsal Dinamo. Ta je informacija objavljena na Facebook stranici toga kluba. Također piše da su se vraćali s turnira u Šibeniku.

- Noćas oko 1:30 u povratku s turnira u Šibeniku život su na najveću žalost izgubili mladi Oskar Kadrnka i trener Matija Capar. Počivali u miru Božjem, objavili su iz kluba Futsal Dinamo na Facebooku.

Više informacija bit će poznato nakon očevida.

Matija Capar bio je istinska legenda hrvatskog futsala, dugogodišnji reprezentativac, pa čak i kapetan Hrvatske. Dobar dio karijere proveo je u Nacionalu odakle je prešao u Futsal Dinamo.

Capar je, također, višestruki osvajač najpoznatijeg hrvatskog malonogometnog turnira 'Kutija šibica'.

Velika tragedija kod Jastrebarskog ostavila je u velikom šoku sve ljubitelje futsala, ali i brojne prijatelje mladih sportaša, javlja Jutarnji.hr.

- Jučer u šibeniku gledala sam te ljude... Užas, ne mogu vjerovati  - napisala je jedna komentatorica na Facebook stranici Futsal Dinama na kojoj brojni ljudi ostavljaju poruke sućuti.

- Strašna tragedija i gubitak i velika bol. Neka Bog da snage njihovim obiteljima, a njima miran počinak......

22. travanj 2024 23:01