POLICAJCI ZAPLIJENILI MARIHUANU VRIJEDNU MILIJUN EURA Drogu su pronašli skrivenu u lubenicama!

POLICAJCI ZAPLIJENILI MARIHUANU VRIJEDNU MILIJUN EURA

Na graničnom prijelazu Vinjani Donji djelatnici Policijske postaje Imotski i djelatnici Carine zaplijenili su 423 kilograma marihuane koja je bila namijenjena talijanskom tržištu.
Pošto je kilogram marihuane na crnom tržištu od dvije do tri tisuće eura ,nije teško izračunati da je zaplijenjena trava vrijedna milijun eura. Uhićen je 54-godišnji državljanin Crne Gore koji je u kamionu prevozio lubenice a ispod njih su bili naslagani paketi sa marihuanom. Ponašanje vozača se odmah učinilo sumnjivim djelatnicima policije pa su prišli detaljnom pretresu kamiona.
Droga je krenula iz Crne Gore i bila je namijenjena talijanskom tržištu,a na tiskovnoj konferenciji koja se održava danas u 10.30 u prostorijama PU splitsko-dalmatinske će se doznati iz kojeg grada u Crnoj Gorij je trava krenula,odkale je prethodno nabavljena i gdje je proizvedena kao i je li pao samo jedan izvršitelj - 54 godišnji vozač ili je policija sklopila širi mozaik gdje se vidi tko je naručitelj i tko je osim vozača u tome sve sudjelovao.
Ovo je veliki uspjeh djelatnika PU splitsko-dalmatinske a posebno PP Imotski i Carine jer ovakvi rekordni ulovi se dogode jednom u dva desetljeća.

Naslovnica Forum

Najčitanije