POVLAČE SE IZ PRODAJE Kupili ste ćevape? Ako su od ovog proizvođača, nemojte ih jesti, sadrže dvije vrste opasnih bakterija!

POVLAČE SE IZ PRODAJE

Ministarstvo poljoprivrede obavijestilo je potrošače o povlačenju i opozivu brzo smrznutog proizvoda Sarajevski ćevapi, hrvatskog proizvođača Škokić d.o.o. Kaštel Sućurac, zbog prisutnosti bakterija Salmonella spp i Escherichiae coli.

Sarajevski ćevapi proizvođača Škokić d.o.o. Kaštel Sućurac, zbog prisutnosti bakterija Salmonella spp i Escherichiae coli, nisu u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i Vijeća o mikrobiološkim kriterijima za hranu, istaknuto je.

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o povlačenju i opozivu tog proizvoda u pakiranju od 1000 grama, s natpisom "brzo smrznuti proizvod, zamrznuto dana 16. svibnja 2018., LOT 208755, bar koda 3 858883 221343, najbolje upotrijebiti do 16. studenog 2018., proizvođača ŠKOKIĆ d.o.o., Kaštel Sućurac, Hrvatska".

Proizvod na tržište stavlja veleprodajni subjekt u poslovanju s hranom Stanić d.o.o., Sveta Nedelja

Naslovnica Forum

Najčitanije

HRVATSKI DOKTOR NA RADU U MANCHESTERU USPOREDIO NAŠ I BRITANSKI SUSTAV HITNE POMOĆI 'Najviše se grozim kad u hrvatskim ambulantama vidim da piše: "Pacijente primamo po dolasku, a ako je netko životno ugrožen, neka pokuca"

'Najviše se grozim kad u hrvatskim ambulantama vidim da piše:
Komentirajući nedavnu smrt dječaka iz Metkovića koji je umro od sepse nakon što su roditelji četiri puta s njim ...
'Najviše se grozim kad u hrvatskim ambulantama vidim da piše: "Pacijente primamo po dolasku, a ako je netko životno ugrožen, neka pokuca"