StoryEditorOCM
ForumDAN ZA POVIJEST SREBRNI NOGOMETAŠI STIGLI U HRVATSKU! NA TRGU JE PRAVA LUDNICA, ČEKA IH ČAK 100.000 LJUDI!

U tijeku spektakularni doček...

Piše Zadarski.hr
16. srpnja 2018. - 17:43
aerodrom_docek1-160718

NOVO 15:36 Autobus s hrvatskim nogometašima kreće prema centru Zagreba. Svi pjevaju 'Moju domovinu', izvještava Jutarnji.hr.

------------------

15:23 Zrakoplov Croatia Airlinesa sa svjetskim nogometnim doprvacima sletio je u  ponedjeljak u 15 sati i 22 minuta u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman.

Zrakoplov hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika, Airbus 319, na kojem je s obje strane trupa pisalo "Bravo Vatreni", na ulasku u hrvatski zračni prostor dočekali su i do slijetanja u Zagrebu dopratili zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Po slijetanju, zrakoplov je do mjesta zaustavljanja prošao ispod luka kojeg su napravili vodeni topovi iz vatrogasnih vozila, a reprezentativce su na crvenom tepihu dočekale i Zagrebačke mažoretkinje.

Iz zrakoplova je prvi izašao najbolji hrvatski nogometaš svih vremena, kapetan reprezentacije i najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Rusiji Luka Modrić, a iza njega predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, izbornik Zlatko Dalić i svi ostali reprezentativci, koji su se potom ukrcali u otvoreni autobus kojim će doći do Trga bana Jelačića.

Veliki broj građana okupio se duž cijele trase vožnje autobusa s  viceprvacima svijeta, kako bi ih još jednom pozdravili i izrazili im zahvalnost za povijesni rezultat na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

24. travanj 2024 17:34