PLAĆA VEĆA OD 15.000, PLAĆENO ZDRAVSTVENO, POVLASTICE ZA OBITELJ I PRIJATELJE... Jedna od najboljih svjetskih aviokompanija u Hrvatskoj traži kabinsko osoblje, uvjete uopće nije teško zadovoljiti!

PLAĆA VEĆA OD 15.000, PLAĆENO ZDRAVSTVENO, POVLASTICE ZA OBITELJ I PRIJATELJE...

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija, u Hrvatskoj traži kandidate koji će se pridružiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Ova aviokompanija čije je sjedište u Dubaiju, u nedjelju, 12. kolovoza, u Splitu će održati “Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja”.

Na novotvorena radna mjesta mogu se prijaviti i muškarci i žene, a iako nije potrebno prethodno iskustvo, postoji nekoliko uvjeta koje moraju zadovoljiti kako bi konkurirali za pozicije u toj aviokompaniji. Primjerice, moraju imati najmanje 21 godinu te biti visoki minimalno 160 cm, odnosno moraju biti u mogućnosti doseći visinu od 212 cm prilikom stajanja na prstima. Osim toga, obavezno je znanje engleskog jezika, a dovoljno je srednjoškolsko obrazovanje. Uz to, kandidati ne smiju imati tetovaže na tijelu koje bi bile vidljive u njihovoj Emirates uniformi.

Zainteresirani kandidati ne trebaju se prethodno prijaviti za dolazak na “Dan otvorenih vrata”, koji će se održati u 8 sati ujutro u Hotelu Split (Hatzeov perivoj 3). Ipak, trebali bi doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku i novijom fotografijom, a valja računati na to da postoji mogućnost da će na lokaciji provesti cijeli dan. Oni kandidati koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

Članovi kabinskog osoblja najveće svjetske aviokompanije dobivaju mnoge pogodnosti kao što su neoporezivi prihodi, besplatni smještaj u Dubaiju, zdravstveno osiguranje te povlastice za putovanja za njih i njihove obitelji i prijatelje. Uz to, i plaća u ovoj aviokompaniji je stimulativna. Naime, prosječna mjesečna plaća Emiratesovog kabinskog osoblja iznosi 2.115 eura, odnosno više od 15.500 kuna.

Sve informacije vezane uz uvjete rada kao i uz proces odabira kandidata mogu se naći na internetskoj stranici Emiratesa.

Naslovnica Forum

Najčitanije

SVESTRANI VJEKO 'Kako mi je muž završio na trepavicama? Rekla sam mu, ti ćeš samo sjediti, a cure će ti se izmjenjivati na krevetu': ovaj Dalmatinac jedinstven je u Hrvatskoj - i nije ga briga što mu pričaju iza leđa

'Kako mi je muž završio na trepavicama? Rekla sam mu, ti ćeš samo sjediti, a cure će ti se izmjenjivati na krevetu': ovaj Dalmatinac jedinstven je u Hrvatskoj - i nije ga briga što mu pričaju iza leđa
Prvo kad smo čuli, mislili smo da nas netko zeza i nismo vjerovali da je moguće, posebice ne u manjoj sredini ka...
'Kako mi je muž završio na trepavicama? Rekla sam mu, ti ćeš samo sjediti, a cure će ti se izmjenjivati na krevetu': ovaj Dalmatinac jedinstven je u Hrvatskoj - i nije ga briga što mu pričaju iza leđa