StoryEditorOCM
ForumPOLICIJA POTVRDILA

Muškarac pronađen na gradilištu u Splitu je ubijen, na tijelu ima i prostrijelne rane

Piše HINA; PSD
22. kolovoza 2018. - 14:50
bbimagehandler.ashx

Muškarac koji je u srijedu ujutro pronađen mrtav u blizini jednog od gradilišta TTTS-a (Trgovčko-transportni terminal Split) ubijen je, a riječ je o mlađem muškarcu, službeno je Hini potvrdila splitska policija.  Po neslužbenim podatcima, policija istražuje sumnju da je pronađeni muškarac ubijen na drugome mjestu, pa već mrtav ostavljen na TTTS-u. Osim teških rana na glavi, muškarac na tijelu ima i prostrijelne rane. Identitet ubijenoga se još ne zna, a policija intenzivno radi na utvrđivanju njegova identiteta i kriminalistički istražuje slučaj.
 

Dalmatinski portal javlja da se radi o osobi staroj između 20 i 40 godina, krupnije tjelesne građe, s irokez frizurom i tetovažom na lijevoj ruci. Također, neslužbeno doznaju da je jedno vozilo snimljeno nadzornom kamerom iza 3.30 sati ujutro kako dolazi i odlazi putem koji vodi do mjesta gdje je nađeno tijelo. 

Policijski očevid još traje, a uz policiju, na očevidu je i zamjenica Županijskoga državnoga odvjetništva.
Ubijeni muškarac pronađen je mrtav rano jutros na splitskom TTTS-u, u blizini jednog od gradilišta. Dojavu o tome policija je dobila u 7,39 sati od slučajnoga prolaznika. Na mjesto događaja odmah je poslana Ekipa za očevide koja je i dalje na terenu.

25. travanj 2024 15:34