StoryEditorOCM
ForumNAPAD U CINESTARU

Pri kraju filma 15-godišnjak izboden nožem! Policija otkrila bizarni razlog zbog kojeg je došlo do teškog incidenta...

Piše Nikola Patković/Jutarnji list
27. kolovoza 2018. - 13:59
cinestar_osijek1-220311

Maloljetnik u dobi od 15 godina zadobio je lakše tjelesne ozljede nakon što ga je u subotu navečer manjim nožem u predjelu natkoljenice ubo 24-godišnji mladić.

Incident se dogodio u kinu Cinestar u Trgovačkom centru Portanova u Osijeku, navodno pri kraju projekcije jednog od filmova koji se u to vrijeme prikazivao. Prema riječima očevidaca ozlijeđeni mladić bio je u društvu s još nekolicinom svojih prijatelja i vršnjaka te su navodno tijekom prikazivanja filma u nekoliko navrata glasno pričali i komentirali film, što je izazvalo reakciju 24-godišnjaka koji ih je upozoravao da se smire i da prestanu galamiti.

No, kada su to još jednom učinili, 24-godišnjak je ustao sa svoga stolca i krenuo kako bi se s njima fizički obračunao, pri čemu je iz džepa izvadio džepni preklopni nožić i nakon kraće prepirke ubo 15-godišnjaka u natkoljenicu. S obzirom da je netko povikao kako ovaj ima nož, ostali gosti u kino dvorani, među kojima je bilo i dosta djevojaka počeli su vrištati i povlačiti se prema izlazu, a ubrzo su se pojavili i zaštitari koji su zadržali napadača do dolaska policije, a vrlo brzo stigla je i Hitna medicinska pomoć, koja je ozlijeđenog tinejdžera odvezla u KBC Osijek gdje su mu utvrđene lake tjelesne ozljede.

Napadača je, pak, policija svladala primjenjujući sredstva prisile, a kako smo doznali u PU osječko-baranjskoj 24-godišnjak već ima dosje s nekoliko prijava zbog remećenja javnog reda i mira te nanošenja ozljeda drugim osobama. Nakon što je saslušan, policija ga je pustila kući u kaznenu prijavu zbog nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju.

19. travanj 2024 20:24