StoryEditorOCM
ForumU SNAŽNOJ EKSPLOZIJI TRI OSOBE ZADOBILE PO ŽIVOT OPASNE OZLJEDE

Do stravične nesreće došlo tijekom servisa na klima uređaju

Piše PSD
10. rujna 2018. - 23:40
eksplozija_spinciceva4-100918

19:35 Prema neslužbenim informacijama, tri osobe zadobile su teške i za život opasne ozljede u eksploziji vanjske klima jedinice, koja se dogodila danas poslijepodne u Spinčićevoj ulici.
Od tri osobe, prema zasad dostupnim informacijama, dvije osobe imaju teške opekline i bit će zadržane na JIL-u KBC-a Split na Križinama, dok će jedna osoba biti zadržana u JIL-u na Firulama.

O težini samih ozljeda i o njihovom zdravstvenom stanju doznat će se u sljedećim satima.
Kako je došlo do eksplozije u Spinčićevoj? Radnici su radili na specifičnom klima uređaju, kakvih u Splitu ima jako malo, upućeni pojašnjavaju: 'Nestručnim rukovanjem može doći do pogubnih posljedica'​
 

RANIJE - Dvije su osobe ozlijeđene u eksploziji koja se dogodila u ponedjeljak popodne u stambenoj zgradi nasuprot KBC-a Split, izvijestila je splitska policija, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o dvojici radnika koji su radili na postavljanju klima uređaja.

Prema prvim informacijama, do eksplozije je došlo oko 17,25 sati na zadnjem katu stambene zgrade u Spinčićevoj ulici, zbog čega su na teren poslani vatrogasci, Hitna medicinska pomoć i policija.

U eksploziji su ozlijeđena dvojica muškaraca, no još se pouzdano ne zna koja je težina njihovih ozljeda.

Neslužbeno se doznaje da su dvojica muškaraca radili na vanjskim jedinicama klima uređaja i da su ih nakon eksplozije sa zadnjeg kata stambene zgrade spustili vatrogasci, te su ih preuzeli djelatnici Hitne medicinske pomoći.
Također se neslužbeno doznaje da su ozlijeđena dvojica radnika tvrtke koja se bavi postavljanjem i čišćenjem klima uređaja.

Policija je na terenu te će ubrzo početi s očevidom.
 

PRVA VIJEST - Jaka eksplozija zatresla je nešto iza 17 sati splitsku Splinčićevu ulicu.
Kako doznajemo, u zgradi preko puta bolnice Firule došlo je do nesreće uslijed građevinskih radova, pri čemu su ozlijeđene dvije osobe.
U pomoć su im priskočili vatrogasci, koji su ih spustili s fasade, a potom im je pružena liječnička pomoć.
 

Uskoro opširnije

25. travanj 2024 07:15