StoryEditorOCM
ForumFOTOGRAFIJE: OVO JE STVARNO ZA ODMOR IZ SNOVA

Možete unajmiti čokoladnu kuću, u njoj spavati i usput grickati njezine dijelove! Kažu da je idealna za žene...

Piše Valerija Bebek/100posto
21. rujna 2018. - 19:10
1440x620_15375134101prva

Čokoladoljupci! Ne morate umrijeti da biste došli u raj: zahvaljujući jednom servisu za rezervaciju smještaja možete odsjesti u Čokoladnoj kolibi u Parizu. Kao prvo u Parizu je, kao drugo napravljena je od slatkiša, kao treće možete jesti njezine dijelove.

Kuća se neće otopiti na suncu, bez brige. Izgrađena je uz pomoć čokolatara Jean-Luc Decluzeaua koji je upotrijebio tonu i pol čokolade da bi sagradio zidove, krov, kamin, knjižnicu, a ima čak i malo jezerce. 

Po prvi put Booking.com nudi smještaj u potpuno čokoladnoj kućici u kojoj mogu prespavati četiri odrasle osobe, piše 100posto.hr.

Booking.com

Koliba je smještena u stakleniku u vrtovima Cité de la Céramique u blizini Pariza. "Nakon check-ina možete razgledati svoj gastro smještaj. Poslije toga idete na radionicu koju vodi sam Jean-Luc Decluzeau na kojoj će vas naučiti kako da sami napravite male personalizirane čokoladne kuće. Možete uživati u doručcima i večerama u prekrasno cvjetnom vrtu", piše u opisu nekretnine.

Ali kao i u svakoj bajci, mora se dogoditi nešto zlo, tako ova čokoladna koliba neće biti zauvijek dostupna za boravak, u listopadu će se ova građevina veličine 18 metara kvadratnih premjestiti u čokoladni muzej Choco Story.

Za sada nema slobodnih noćenja, ali možete pripaziti na stranicu, ako dodaju još datuma. Može se rezervirati maksimalno dvije noći. 

Booking.com

Booking.com

Booking.com

26. travanj 2024 19:16