StoryEditorOCM
ForumBALAŠEVIĆEV SIN PRVI PUT PROGOVORIO O BRAKU SVOJIH RODITELJA

'Nisam dijete poznatih, nego velikih. Gdje je Đorđe kada mi netko lomi vilicu?'

Piše Klara Rožman/JL
15. listopada 2018. - 19:10
balasevic21-130517

Aleksa Balašević (23), sin popularnog novosadskog kantautora, za beogradske je medije prvi put progovorio o braku svojih roditelja, Olje i Đorđa Balaševića. Među ostalim je rekao kako smatra da su njegovi mama i tata uspjeli ostati skupa zbog djece, ali i zbog mnogo ljubavi.

- Oni imaju nešto svoje, jer i kad se svađaju i kad su u miru, oni su povezani. Ima nešto kod njih što ne mogu opisati - kaže uspješni hrvač i biznismen, koji gradi karijeru u borilačkim sportovima. Sebe opisuje kao velikog romantičara, baš poput svojega tate.

- Svi smo mi romantični. Tata nije samo kroz stihove pokazivao ljubav, nego i kroz razne geste koje nisu medijski poznate - istaknuo je Balaševićev sin, koji smatra da mu činjenica što je dijete poznatih roditelja nije ni pomogla ni odmogla, donosi Jutarnji.

- Uvijek kažem da nisam dijete poznatih roditelja, nego velikih, jer poznat danas može biti svatko, a velik i uspješan teško. Ako netko moje roditelje voli i poštuje, gledat će me ljepšim očima, ako ih netko ne voli, neće me gledati uopće. Gdje je Đorđe Balašević kad sam ja na strunjači i netko mi lomi vilicu, kad sam u poslu s velikim događajem, s kladionicama i politikom? - kaže Aleksa Balašević.

24. travanj 2024 08:55