StoryEditorOCM
ForumDROGA I ALKOHOL OTJERALI IH DO DNA

Dujmića nakon niza skandala odveli na prisilno liječenje, Stoka se 'skidao' nekoliko puta, a Paola uspjela pobijediti otprve

Piše 100 posto
20. listopada 2018. - 23:54
1440x620_1540037325paolarajkostoka

Alen Vitasović nedavno nam je u intervjuu otkrio, između ostalog, i da se protiv alkoholizma bori pomoću poznatog psihijatra u KBC-u Sestara Milosrdnica. S njim razgovara, pomaže mu da se nosi s teretom slave, života, sklonosti ka alkoholu. Odlučan je u namjeri da svoj problem stavi pod kontrolu, i zasad mu odlično ide. Vitasovića ljudi vole zbog njegove iskrenosti, ne skriva kako stvari stoje pa time osvaja dodatne simpatije. I nije njegova priča niti najteža niti najgora koja se dogodila brojnim estradnjacima, piše 100 posto.

Matej Čelar

Matej Čelar

Alkohola se u potpunosti riješio i glumac Hrvoje Kečkeš. Sljedeće godine proslavit će 10. godišnjicu bez cuge u životu! Ostvaren je Hrvoje na svim poljima, i kao glumac, i kao otac, suprug, prijatelj. Po vlastitom priznanju, s alkoholom se borio zaista dugo, no sve je završilo sretno. Imao je podršku bližnjih, uhvatio se u koštac s problemom i danas je taj nesretni životni period već dugo iza njega.

Foto: CROPIX

Foto: CROPIX

Otvoreno je o svom problemu s ovisnošću, doduše onom o drogama, govorio reper Marin Ivanović Stoka. Talentirani i karizmatični glazbenik borio se svim silama protiv zla koje mu je uništilo najbolje godine života, ali i obiteljsku situaciju. No, nije odustajao. ' Zovem se Marin Ivanović Stoka i s 13 godina zamijenio sam litru mlijeka i snove o košarkaškoj karijeri prvim džointom, a zatim 18-godišnjom ovisnošću o kokainu, ecstasyju i ostalim narkoticima', priča u svojoj predstavi "Stara škola kreka - iz tame u svjetlo" reper i voditelj. Puno je puta tijekom svoje ovisnosti završio u komuni, izvukao se tek u Cenacolu, a potom se okrenuo Bogu. Više je puta koketirao sa smrću, a vjera je ono što ga je izvuklo. Svašta mu se teškog dogodilo u borbi, no njegova obitelj i najbliži nisu odustajali od njega. Danas je veliki vjernik, nastavio se baviti repom, oženio se... O ovisnosti, prvenstveno kokainu, govori otvoreno, kako bi njegova priča bila svojevrsna motivacija i opomena mlađim generacijama.

Željko Sop/Cropix

Željko Sop/Cropix

Kokain, kao najpopularnija droga mladih i uspješnih unazad 20-ak godina uništava mlade ljude, njihove karijere i veze. Na jako dugačak period povukla se Paola Valić Bekić, koja je pod teretom brzog uspjeha i slave posustala i odala se tulumarenju. Nije njezina borba bila toliko dugačka, kada je shvatila da ima problem - Paola ga je riješila. Otišla je u komunu na Čiovo i potom napravila jako pametan potez, povukla se iz svega i odlučila živjeti normalnim životom. Zaljubila se, iskoristila vrijeme da magistrira na novinarstvu, rodila je sina. Ostvarila se u svim poljima života i na potpuno zdrav način zaključila teže životno poglavlje.

Privatna arhiva

Privatna arhiva

S opijatima se borio dugo i Rajko Dujmić. Informacije koje su izlazile uvijek su bile spekulativnog karaktera, no kada je priveden zbog 0,8 grama kokaina koje mu je policija našla u automobilu, nije mogao negirati da nekad konzumira nedopuštene supstance. Tada je tvrdio da mu je droga podmetnuta. Povukao se otad više manje iz medija, živi uz suprugu koja ga održava u ravnoteži. Kada ju je prije tri godine napao, Dujmić je dotakao dno te je, srećom, podvrgnut prisilnom liječenju. Po vlastitom priznanju, bilo je to najbolje što mu se dogodilo. Otad uživa u ljepšoj strani života, uz svoju suprugu, uz prirodu i mir koji mu je toliko trebao.

Foto: CROPIX

Foto: CROPIX

 

25. travanj 2024 07:34