StoryEditorOCM
ForumKAKAV KRAJ VEČERI U LOKALNOJ KRČMI

Pijana gošća čupala druge za kosu, trojica se mlatili, jedan mahao spolovilom. Cirkus se nastavio i u policiji...

Piše Jutarnji.hr
12. studenog 2018. - 14:12
3

Pravi kaos izazvala su nedavno trojica gostiju i jedna djevojka na isteku radnog vremena kafića u Kunovcu nedaleko od Koprivnice.

Glavni kolovođa bio je pijani 22-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,83 promila, koji je svojim katastrofalnim ponašanjem povukao u nepriliku sve kasnije uhićene sudionike remećenja javnog reda. Najprije je razbijao tegle na terasi i vrijeđao 50-godišnju vlasnicu lokala. Uz to je izvukao spolovilo i mahao njime.

Kada je “alatku” pospremio, sukobio se s 36-godišnjakom koji je, baš kao i on, u sebe natočio 1,83 promila. U tom je sukobu na strani 22-godišnjaka sudjelovao i 40-godišnjak, koji je također bio pijan (0,94 promila). Priča kruži da su se trojica “kvalitetno” izudarala, piše Podravski.hr.

Usporedno s tučnjavom, nasilni igrokaz nastavila je 21-godišnjakinja, koja je također bila prilično pijana (1,82 promila). Najprije je vrijeđala je 50-godišnjakinju i 31-godišnju gošću kafića koja je bila s njom, a zatim ih je obje čupala za kosu.

Ubrzo su na mjesto pravog kavanskog cirkusa stigli policajci jer teško bi se situacija smirila da ih netko nije pozvao. Ratoborni i pijani četverac priveden je u postaju na triježnjenje. U postaji je 22-godišnjak vrijeđao i omalovažavao policajce koji su mu zauzvrat i za taj krimen podebljali prekršajnu prijavu. Kako je cirkus koji su napravili bio priličan, odlučeno je kako će nakon triježnjenja po hitnom postupku u jutarnjim satima biti prepraćeni sucu za prekršaje.

Prvooptuženi 22-godišnjak kažnjen je s 30 dana uvjetnog zatvora, a njegova ratoborna prijateljica (21) s deset mjeseci također uvjetnog zatvora. Dežurni sudac im je na čak pola godine zabranio posjećivanje ugostiteljskog objekta, što je do sada prema našoj evidenciji najdulja takva zabrana izrečena izgrednicima. Preostala dvojica sudionika izgreda privedenih prekršajnom sucu, 40 i 36-godišnjak, moraju platiti po 600 kuna novčane kazne.

24. travanj 2024 12:58