StoryEditorOCM
Forum'BILA JE SLOMLJENA, OBRISALA JE I SVOJ PROFIL, ALI UZALUD'

Natjecateljica (16) poznatog showa ubila se jer nije mogla trpjeti komentare na društvenim mrežama

Piše 100posto
20. studenog 2018. - 19:55
teen

Srednjoškolka Trixie Hart (16), kandidatkinja showa Britain's Got Talent, ubila se jer više nije mogla podnijeti online maltretiranje vršnjaka i njihovih roditelja, priopćila je njezina baka. Policija još istražuje pojedinosti tragedije. 

Djevojka iz Cornwalla podnosila je stalne napade zbog alternativnog izgleda i ljubomore zbog njezine pjevačke karijere koja je bila u usponu, tvrdi njezina obitelj. Ispričali su Daily Mailu da su je često nalazili pred kompjuterom uplakanu nakon što su je komentatorima nazivali pogrdnim riječima.

"Napadi su bili stravični. Trixie se nikako nije znala nositi s njim", rekla je njezina baka April Gunn.

Dodala je da je njezina unuka bila potpuno krivo shvaćena. Posebno joj je grozno što ju nisu napadali vršnjaci nego i njihovi roditelji.

Tinejdžerica, koja je imala izniman pjevački talent, naposlijetku je i obrisala svoj Facebook profil, ali je postala paranoična i stalno je brinula što pišu o njoj, piše 100posto.

"Jednom mi je rekla: ‘Tim curama je tako lako sjediti i sprdati se sa mnom, kao da nisam stvarna. One ne mogu vidjeti moje suze’", ispričala je slomljena baka.

Objasnila je da je djevojka bila labilna i imala je dijagnozu ADHD-a i poremećaja ponašanja. Izlazak u javnost i nastup u showu dodatno je pogoršao stanje.

Obitelji je najtužnije od svega što ju nisu uspjeli spasiti. Slomilo im se srce kad su shvatili da je djevojka planirala samoubojstvo. Sačekala je majku i njezinog partnera da odu na posao, otuširala se, našminkala i onda predozirala.

"Svaki dan joj je bio težak posao, jednostavno je bila umorna od pokušaja", zaključila je uplakana baka.

18. travanj 2024 15:27