VRATILI SU SE, JAČI NO IKADA! Bahati klinci balkanskih gasterbajtera hvale se šampanjcima, buntovima novčanica i skupim automobilima! Ovoliko skupog trasha nigdje niste vidjeli

VRATILI SU SE, JAČI NO IKADA!

 

Vratili su se u punom sjaju! Instagram grupa 'Rich Kids of Balkan' opet pokazuje kako izgleda bogatstvo u balkanskom izdanju. Kao i svugdje u svijetu, tako se bahaćenje na Balkanu ne razlikuje od inozemne konkurencije. Mladi Hrvati, Bosanci, Srbi, Albanci, svi se razmeću bogatstvom - piše 100posto.

Vratili su se, jači no ikada

Moët, Don Perignon, bijesni automobili, brendirana odjeća, skupi satovi... Administratori grupe 'Bogata djeca Balkana' pozivaju imućne klince da šalju svoje fotografije u inbox, a potom ih oni objavljuju uz hashtagove koji daju do znanja koliko su imućni, mladi, bogati i bahati.

Naglašeni su i brendovi odjeće, često su prisutni i domoljubni trenuci pa se preko skupocjenog automobila rasprostire zastava zemlje iz koje mladi imućnici dolaze. Primitivizmu nikad kraja, novac se ističe i rasipa na sve načine. Treba naglasiti da se radi najčešće o gastarbajterima koji novac svojih roditelja troše u Švicarskoj, Australiji, Dubaiju...

Dokono trošenje novca nikad ne prestaje

Fascinacija dokonim klincima i domišljatim načinima trošenja novca nikad ne prestaje. Žalosno je što su nekim drugim klincima vjerojatno i uzor pa nikad nije dovoljno naglasiti koliko je ono što rade neukusno i isprazno.

Svojedobno smo pisali o klincima s novcem, odnosno onome što su značili nekada, a što znače danas. Nekada je to bila zatvorena ekipa, puna novca. Putovali su, tulumarili, dobro se oblačili i imali zavidan vozni park. Danas se ne drže zatvorenog kruga, nemaju taj kodeks tajnosti i držanja, već se razotkrivaju, hvalisaju svojim načinom života.

 

Naslovnica Forum

Najčitanije