NJOJ NIŠTA NIJE PREVIŠE Tamara potrošila pola milijuna kuna za uređenje doma za Božić, kćeri nabavila adventski kalendar veličine sobe!

NJOJ NIŠTA NIJE PREVIŠE

Tamara Ecclestone navikla je na luksuzan život i nikad ne štedi kad se radi o stvarima koje su joj važne. A najvažnija joj je njezina obitelj, odnosno muž Jay Rutland i obožavana kći Sophia.

Zato je za Božić odlučila potrošiti koliko god novca treba da bi se njihov dom vrijedan 70 milijuna funti u Londonu pretvorio u božićnu bajku. A trebalo je, javljaju britanski tabloidi, skoro pola milijuna kuna. Odnosno, oko 410.000 kuna, donosi 100posto.

Za unutarnje i vanjske dekoracije potrošila je oko 40.000 kuna, a nešto više od 30.000 kuna dala je za čarobnu božićnu foto kabinu.

I ove godine počastila je svoju petogodišnju kćer velikim adventskim kalendarom veličine manje sobe. Radi se o jedinstvenoj drvenoj strukturi s vratašcima iza kojih je po jedan poklon za svaki dan adventa. Samo na izradu adeventskog kalendara potrošila je 4000 kuna.

Za Sophiju je organizirala i božićnu zabavu za 50 ljudi na kojoj su bili Djed Mraz, sobovi i slični likovi. Tamara je kćer odvela u Finsku kako bi upoznala pravog Djeda Mraza, a obitelj će uskoro otići u Los Angeles, u posjet njezinoj mlađoj sestri Petri, koja tamo živi sa svoje troje djece.

Oca Bernieja, koji živi u Švicarskoj, također su već posjetili.

Naslovnica Forum

Najčitanije