StoryEditorOCM
ForumBRUTALNO PRETUČENA ZADRANKA PROGOVORILA O PUŠTANJU DARUVARCA NA SLOBODU

'Eto našeg pravosuđa. Suvišno je da trošim riječi na monstruma'

Piše Zadarski.hr
15. prosinca 2018. - 14:54
Darko Kovačević Daruvarac

Darko Kovačević Daruvarac, kojeg se sumnjiči da je prije pola godine brutalno pretukao svoju djevojku, u petak je pušten na slobodu nakon što mu je istekao šestomjesečni pritvor. Dobio je i policijsku zaštitu! A njegova žrtva u subotu ujutro komentirala je presudu.

- Eto našeg pravosuđa! Za ovog idiota nemam riječi niti ću išta reći, jer je doista suvišno da trošim riječi na monstruma. Kriminalac običan, kao i vlasnici kafića. A vlasnici kafića pobjegli i nisu se udostojili doći na sud, a zašto? Istina boli. Toliko o tome - napisala je Zadranka.

- Nema potrebe da ne imenujem pomagača, jer ga je ionako javnost prozvala i javno obilježila - dodaje, a prenio je RTL.

Mišetić: 'Vrijeme je da se ovakva praksa prekine'

I Luka Mišetić, odvjetnik generala Ante Gotovine, komentirao je odluku zadarskog suda nazvavši je sramotnom.

- U Americi, odvjetnik koji se ne pojavi na ročištu u ovakvom slučaju bude priveden i disciplinski postupak pokrenut. Optuženika se ne bi pustilo zbog nedolaska odvjetnika. Vrijeme je da se ovakva praksa prekine. I Hrvatska odvjetnička komora je na potezu.

- U Americi,odvjetnik koji se ne pojavi na ročcistu u ovakvom slucaju bude priveden, i disciplinski postupak pokrenut.Optuzenika se ne bi pustilo zbog nedolaska odvjetnika. Vrijeme je da se ovakva praksa prekine. I Hrv odvjetnicka komora je na potezu.Sramotno - napisao je Mišetić na Twitteru.

Tužiteljstvo je zatražilo mjere opreza, privremeno oduzimanje osobne iskaznice, putovnice, zabranu prilaska žrtvama, te zabranu napuštanja prebivališta.

20. travanj 2024 04:54