StoryEditorOCM
ForumKOMENTAR BORISA VLAŠIĆA U JUTARNJEM LISTU

Umivaonik se razbije glavom žrtve kad se ubija, kad je napadaču svejedno hoće li ona preživjeti

Piše Zadarski.hr
15. prosinca 2018. - 17:59
kovacevic

Nije to bilo premlaćivanje, niti nanošenje tjelesnih ozljeda. Trideset minuta se nikoga ne mlati, trideset minuta žrtva nije mogla pobjeći jer joj nasilnik nije dopuštao. Igrao se njezinim životom, mlatio ju je svom snagom, bez prestanka, ne dajući joj šansu. Ne udara se nečijom glavom u umivaonik dok umivaonik ne pukne, ne šutira se nikoga u glavu kao da se napucava lopta. Ne udara se ničijom glavom u zid, ne slome se kosti lica, ne slomi se čeljust, ne nanesu se kontuzije na licu, ne slomi se pregrada, ne izazove krvarenje u čeonom sinusu, ne deformira se lice u premlaćivanju koje traje trideset minuta. Tako se udara kad je svejedno hoće li žrtva preživjeti.

Prošlo je šest mjeseci od noći u kojoj je djevojka jedva izbjegla smrt, ali tužitelji to nisu vidjeli. Tužitelji su u pokušaju ubojstva vidjeli nanošenje tjelesnih ozljeda. Vjerojatno nisu vidjeli kako je djevojka izgledala nakon što ju je Darko Kovačević Daruvarac bosih nogu napucavao u glavu. Nisu vidjeli ni snimke iz kafića. Možda im je netko rekao da je neki mladić premlatio djevojčicu od 18 godina.

Prokletstvo svakog predmeta je u rukama tužitelja. Oni povlače prvi potez, definiraju suđenje. Ovim su potezom rekli da im nije stalo. Znali su da suđenje neće biti dovršeno. Nije im važno jer očito nisu shvatili da je njihov posao štititi građane ove zemlje. Tu nema pomoći, ne s takvim ljudima.

25. travanj 2024 01:41