StoryEditorOCM
ForumVIDEO: NASRED AUTOPUTA DOGODILO SE ČUDO

Žena spustila hlače i porodila se u autu, reakcija njenog muža ostavila gledatelje u šoku

Piše J.V.
14. siječnja 2019. - 14:20
bbimagehandler.ashx

Gdje god se odvio i na koji god način, porod djeteta je čudesan događaj. Ipak, svi priželjkuju onaj "uobičajeni", a svoje malo čudo rado bi donijeli na svijet u bolnici, u prisustvu liječnika i stručnjaka koji će se pobrinuti da sve prođe glatko.

Sigurno ne na prednjem sjedalu automobila u vožnji, no upravo to dogodilo se ženi koja može biti zahvalna što se priroda pobrinula za svoje, i to dok je njen suprug vozio, a događaj zabilježavao kamerom.

Snimka je toliko šokantnija što zapravo nitko nije očekivao da će se stvari odviti upravo na takav način, kao i da će se sretnom paru već u sljedećem trenutku pridružiti njihova beba, netom rođena, modra i krvava, ali prekrasna i zdrava.

"Ova žena rodila je u automobilu u vožnji, na autocesti. Nevjerojatno", stoji u opisu snimke koja je obišla društvene mreže.

Beba dječak je zdrav, kao i majka, a ono što je gotovo podjednako oduševilo gledatelje reakcija je oduševljenog tate. Da je zadržao hladnu glavu, malo je reći, a njegovi smireni komentari i izostanak ikakve reakcije na urlanje žene na "sicu" pored njega gotovo pa su urnebesni.

18. travanj 2024 11:24