StoryEditorOCM
ForumZVIJEZDE PJEVAJU

U novoj sezoni glas će pustiti Tarik Filipović i Aleksandar Stanković? Otkrivamo honorare koje će osvojiti natjecatelji

Piše Vinko Paić
18. siječnja 2019. - 10:13
bbimagehandler.ashx

Samo tjedan dana nakon što doznamo koji će nas izvođač predstavljati na ovogodišnjoj Pjesmi Eurovizije u Izraelu, na male ekrane vraća se popularni glazbeni show "Zvijezde pjevaju".

Svake subote, počevši od 23. veljače, u udarnom večernjem terminu na Prvom programu HRT-a poznate će osobe sa svojim pjevačima mentorima izvoditi domaće i svjetske hitove, a kako doznajemo, neki od natjecatelja koji će pokazati svoje pjevačko umijeće pred kamerama su Tarik Filipović i Aleksandar Stanković.

I ove sezone voditelji su iskusni televizijski dvojac Barbara Kolar i Duško Ćurlić, koje ćemo tako nakon četiri i pol godine ponovno gledati kao domaćine ovoga gledanog showa.

Hrvatska inačica britanske zabavne emisije "Just the Two of Us" prvi put se počela emitirati u travnju 2007. godine, a pobjedu su te prve sezone odnijeli Jacques Houdek i novinarka Lamija Alečković.

Inače, upravo tijekom te sezone Borisu Novkoviću umro je otac Đorđe pa su on i glumica Iva Visković odustali od daljnjeg natjecanja. Pobjednici druge sezone bili su Ivana Kindl i Nikša Kušelj, u trećoj su pobjedu odnijeli Natali Dizdar i Dražen Čuček, dok su Ana Vilenica i Jacques Houdek pobjednici četvrte sezone.

U petoj su sezoni najbolji bili Ervin Baučić i Marija Borić, a u šestoj Goran Navojec i Ivana Kindl. Zadnja, sedma sezona emitirala se 2014. godine i tada je pobijedila Tina Katanić s Markom Toljom.

Tijekom sedme sezone u žiriju su sjedili Martina Tomčić, Zdenka Kovačiček, Zrinko Tutić, Ksenija Erker, Rajko Dujmić, Husein Hasanefendić i Vanna, a natjecala se i pokojna glumica Dolores Lambaša, kojoj je pjevački partner bio splitski pjevač Giuliano.

Honorari zvijezda navodno su dosadašnjih sezona iznosili oko 7000 kuna bruto, pa bi tako pobjednici kroz osam emisija na kraju svoj bankovni račun podebljali za 56.000 kuna u bruto iznosu.

24. travanj 2024 07:19