StoryEditorOCM
ForumVIDEO: POHOTNI POLITIČAR NASRNUO NA TV VODITELJICU U PROGRAMU UŽIVO

"Moj dečko bi vas mogao prebiti zbog ovoga"; "Ma poljubit ću te kad tad!"

Piše Jutarnji.hr
1. veljače 2019. - 13:45
Meksiko, političar, Jose Maria Armenta, Alejandra León

 

Zastupnik meksičkog parlamenta Jose Maria Armenta gostovao je u jutarnjoj televizijskoj emisiji "El Mejor Dia", ali sve što je ondje govorio ostalo je, nažalost, u sjeni njegova neprimjerena ponašanja - donosi Jutarnji.hr.

Političar se, naime, na kraju intervjua poželio oprostiti od voditeljica poljupcem, ali njegovo nasrtanje na Alejandru León zgrozilo je javnost.

Nakon što je Marthi Hinojos uspio dati pusu u obraz, Jose Maria Armenta okrenuo se prema njezinoj kolegici, zgrabio je rukama za glavu i nagnuo se nad nju ne bi li je natjerao da ga poljubi u usta.

Zgrožena Alejandra skoro je pala sa stolca dok se pokušavala maknuti od pohotnog političara, koji je njezino odbijanje posprdno komentirao riječima: "Čini se kako nije baš oduševljena".

- Moj dečko bi vas mogao prebiti zbog ovoga! - odgovorila mu je voditeljica, na što joj je bahati političar uzvratio: "Ma poljubit ću te kad tad!".

Zbog skandala koji je izazvao pred televizijskim kamerama Jose Maria Armenta bio je primoran dati ostavku, a zbog pritiska javnosti morao se i javno ispričati gospođici León, prenio je portal The Mirror.

- Htio sam biti zabavan, ali naučio sam lekciju - zaključio je na kraju svega posramljeni političar.

 

 
25. travanj 2024 23:05