StoryEditorOCM
ForumKAOS U BJELOVARSKOJ BOLNICI

Pijani članovi obitelji dovezli trudnicu pa razbijali inventar i napali osoblje

Piše Jutarnji.hr
2. veljače 2019. - 16:45
radjaona_bjelovar5-100212

Pet minuta nakon ponoći u subotu u čekaonici Hitnog objedinjenog bolničkog prijema bjelovarske Opće bolnice nastao je pravi kaos kad su s trudnicom koju su uhvatili trudovi stigli pijani članovi obitelji.

Kako doznajemo, mladu trudnicu dovezli su 40-godišnji otac i 27-godišnji suprug. Odmah su s vrata počeli vikati, a kad im je medicinsko osoblje reklo da požure u rodilište, obitelj trudnice se raspametila. Bili su, naime, nezadovoljni reakcijom medicinskog osoblja koje im je u jednom trenutku reklo da dalje iza staklenih vrata ne mogu, pa je 27-godišnjak nasrnuo na dvije godine mlađeg medicinskog tehničara kojeg je uhvatio za ruke te ga počeo natezati i vući.

Alkoholizirani muškarci zatim su odšetali na Odjel djelatnosti za zdravstvenu zaštitu žena gdje su također vikali i psovali da bi u jednom trenutku 27-godišnjak počeo nasrtati na dvije primalje stare 59 i 30 godina. Unosio im se u lice te ih gurao u prsa nakon čega je rukom razbio staklo na ulaznim vratima Odjela, a jednoj od djelatnica bolnice te liječniku ginekologu je neizravno zaprijetio: “Pobit ću vas ako sa ženom ne bude sve u redu!”

Umjesto da su se civilizirano radovali dolasku sinčića odnosno unučića na svijet i bili prvi koji će ga zagrliti, u bolnicu je pristigla policija koja je trudničina oca i partnera privela u policijsku postaju na obradu. U postaji su napuhali poprilične promile - mlađem je izmjereno 1,41, a starijem čak 3,71 promil alkohola u krvi.

Zbog incidenta u bolnici, obojica će prekršajno odgovarati za remećenje javnog reda i mira, točnije drskog ponašanja, dok će se 27-godišnjak susresti i s kaznenim prijavama za oštećenje tuđe stvari kao i prijetnjama bolničkom osoblju.

20. travanj 2024 16:27