SHOW LJUBAV JE NA SELU: MOGLO BI TU BITI SVEGA Gospođa Rasema (63) iz Lapca nakon 25 godina dugog braka nije imala ni jednu vezu, a sada je Marko (61) pod okriljem noći odveo u svoje selo...

SHOW LJUBAV JE NA SELU: MOGLO BI TU BITI SVEGA

"Marko je rijetko pošten i dobar čovjek!" - ocijenila je oduševljeno voditeljica showa "Ljubav je na selu", Marijana Batinić.

Ne samo stoga što dijele iste dalmatinske gene, pa je za splitsku voditeljicu tu uvijek lako shvatljiv senzibilitet i vješto čita nježnosti sakrivenu iza stilski nebrušenih rečenica, za 61-godišnjeg Miljevčanina će svi koji ga poznaju reći da je "ljudina kakva se rijetko viđa".

Marka život nije mazio, nakon smrti supruge preuzeo je svu brigu oko imanja i malodobnog sina. Nije skrivao ni kako mjesecima nije mogao spavati nakon njezina odlaska, te kako želi ispuniti supruginu posljednju želju i pronaći ženu s kojom će podijeliti život.

Hoće li to biti 63-godišnja Rasema Vladetić iz Donjeg Lapca zanima pratitelje RTL-ovog showa, u kojem se Miljevčanin prometnuo u favorita publike.

"Ja san se ljubija, a ti?" - upitao je Marko u hladovini stabala svoje "suborce", od kojih su svi odgovorili niječno.

"Vidiš, mi stariji jesmo,a vi mlađi ništa..." - nasmijao se dobrodušno.

Na Marijanin upit je li se zaljubio, potvrdio je da je.

Gospođi Rasemi bilo je neugodno da je RTL-ova voditeljica išta pita. Nakon 25 godina dugog braka nije imala ni jednu vezu i sve što joj se događa u showu veliko joj je uzbuđenje.

Iako po struci kuharica ("koja jedva čeka kuhati za sebe i partnera"), Rasema se posebno ponosi činjenicom da je uz oca naučila raditi u građevini, pa je tako sama sebi sazidala kuću.

Budući je istakla kako priželjkuje energičnog, romantičanog i pozitivnog muškarca bez poroka, s kojim bi svako jutro ispijala kavu i pokazala mu svoje zavidne kulinarske sposobnosti, čini se da bi njezin dolazak u Miljevce mogaobiti pun pogodak.

No u Miljevce je Marko sinoć poveo još dvije pretedentice na osvajanje njegova srca, 52-godišnju Kseniju Munitić iz Splita i 67-godišnju Milu Begić iz Brdovca koje su bile presretne što idu na Skelinovo imanje.

Mila, po zanimanju inženjerka organizacije rada, koja je nekoliko godina u mirovini i obožava raditi u vrtu otpočetka ne skriva da svim adutima pokušava osvojiti plavookog Miljevčanina. 

Naslovnica Forum

Najčitanije

LETAČICA S OTOKA Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta

Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta
  Još kao malena djevojčica, na samom početku osnovne škole, danas tridesetogodišnja Andrea Blašk...
Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta