StoryEditorOCM
ForumSHOW LJUBAV JE NA SELU: MOGLO BI TU BITI SVEGA

Gospođa Rasema (63) iz Lapca nakon 25 godina dugog braka nije imala ni jednu vezu, a sada je Marko (61) pod okriljem noći odveo u svoje selo...

Piše PSD
8. veljače 2019. - 15:54
marko skelin00

"Marko je rijetko pošten i dobar čovjek!" - ocijenila je oduševljeno voditeljica showa "Ljubav je na selu", Marijana Batinić.

Ne samo stoga što dijele iste dalmatinske gene, pa je za splitsku voditeljicu tu uvijek lako shvatljiv senzibilitet i vješto čita nježnosti sakrivenu iza stilski nebrušenih rečenica, za 61-godišnjeg Miljevčanina će svi koji ga poznaju reći da je "ljudina kakva se rijetko viđa".

Marka život nije mazio, nakon smrti supruge preuzeo je svu brigu oko imanja i malodobnog sina. Nije skrivao ni kako mjesecima nije mogao spavati nakon njezina odlaska, te kako želi ispuniti supruginu posljednju želju i pronaći ženu s kojom će podijeliti život.

Hoće li to biti 63-godišnja Rasema Vladetić iz Donjeg Lapca zanima pratitelje RTL-ovog showa, u kojem se Miljevčanin prometnuo u favorita publike.

"Ja san se ljubija, a ti?" - upitao je Marko u hladovini stabala svoje "suborce", od kojih su svi odgovorili niječno.

"Vidiš, mi stariji jesmo,a vi mlađi ništa..." - nasmijao se dobrodušno.

Na Marijanin upit je li se zaljubio, potvrdio je da je.

Gospođi Rasemi bilo je neugodno da je RTL-ova voditeljica išta pita. Nakon 25 godina dugog braka nije imala ni jednu vezu i sve što joj se događa u showu veliko joj je uzbuđenje.

Iako po struci kuharica ("koja jedva čeka kuhati za sebe i partnera"), Rasema se posebno ponosi činjenicom da je uz oca naučila raditi u građevini, pa je tako sama sebi sazidala kuću.

Budući je istakla kako priželjkuje energičnog, romantičanog i pozitivnog muškarca bez poroka, s kojim bi svako jutro ispijala kavu i pokazala mu svoje zavidne kulinarske sposobnosti, čini se da bi njezin dolazak u Miljevce mogaobiti pun pogodak.

No u Miljevce je Marko sinoć poveo još dvije pretedentice na osvajanje njegova srca, 52-godišnju Kseniju Munitić iz Splita i 67-godišnju Milu Begić iz Brdovca koje su bile presretne što idu na Skelinovo imanje.

Mila, po zanimanju inženjerka organizacije rada, koja je nekoliko godina u mirovini i obožava raditi u vrtu otpočetka ne skriva da svim adutima pokušava osvojiti plavookog Miljevčanina. 

26. travanj 2024 16:12