StoryEditorOCM
ForumGRADSKA VIJEĆNICA ŽIVOG ZIDA PRONAĐENA MRTVA U SVOM STANU

'Susjeda je kroz prozor vidjela da leži na podu'

Piše JL
12. veljače 2019. - 14:36
Mirjana-Jukić-440x600

Jučer je gradska vijećnica Živog zida iz Rijeke Mirjana Jukić pronađena mrtva u svom stanu. Okolnosti njezine smrti još nisu poznate, piše Novi list.

Jukić je u Gradsko vijeće ušla nakon lokalnih izbora prije dvije i pol godine.

Na tim je izborima Živi zid bio u koaliciji s Akcijom mladih. Novi list piše da je Jukić bila angažirana oko socijalnih pitanja, a prošle se godine za nju čulo kad je podržala proračun Vojka Obersnela, nakon čega su ju kolege iz Živog zida napadale.

U Živom zidu Rijeka potvrdili su za Novi list da je njihova kolegica preminula te dodali da se za sada još uvijek ne zna uzrok smrti. To bi trebalo biti poznato nakon obdukcije.

- O ovom tragičnom događaju nama je javila njezina susjeda koja je rekla da ju je vidjela kroz prozor da leži na podu u svom stanu. Nakon toga je pozvana policija koja je provalila u stan i utvrdila da je naša kolegica preminula. Detalje ne znamo, ali smo šokirani ovom tragedijom. Zbog solidarnosti s obitelji i prijateljima preminule odgađamo sva javna istupanja za ovaj tjedan radi žalosti mnogih članova i priprema oko pogreba, naveli su iz Živog zida.

20. travanj 2024 04:28