StoryEditorOCM
ForumUHIĆENA ŽENA ZBOG UBOJSTVA STUDENTICE KOJA JE NESTALA PRIJE 19 GODINA

Jasminino tijelo pronađeno je u zamrzivaču, privedena je njezina sestra

Piše JL
17. veljače 2019. - 11:25
mdimurje

- Kako postoje sumnje da je u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1977. čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine te sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstvo, u subotu, 16. veljače u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja Općine Mala Subotica. U tijeku su daljnja kriminalistička istraživanja, potvrio je za portal e-Međimurje glasnogovornik međimurske Policijske uprave Nenad Risek otkrivajući tako novi zaplet u jezivom slučaju pronalaska leša u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu.

Podsjetimo, u subotu je u palovečkoj Novoj ulici u zamrzivaču smještenom u podrumu obiteljske kuće pronađeno tijelo nestale Jasmine Dominić, studentice kojoj se svaki trag izgubio 2000., kada je imala 23 godine, no nestanak je navodno službeno prijavljen tek nekoliko godina kasnije. Do kasnih sati u subotu policija je bila u kući u kojoj je živjela Jasminina sestra Smiljanasa suprugom i njihove dvije kćeri, a u kući je živjela i Smiljanina izvanbračna kći koja se nedavno udala i živjela u kući sa suprugom.

Kako javlja Dnevnik.hr, u policiji su tijekom noći na razgovoru bile dvije osobe, a jedna osoba je nakon toga uhićena.Prema neslužbenim informacijama, riječ je o Jasmininoj sestri, koja je prethodno navodno i nazvala policiju kako bi prijavila pronalazak tijela zamotanog u celofan u zamrzivaču.

Majka nestale Jasmine Dominić je u Njemačkoj, gdje je i provela radni vijek, a otac joj je umro, kako su nam rekli prjie tri godine. Jasmina je u kući živjela sa dvije godine starijom sestrom Smiljanom i roditeljima, ali je većinu vremena provodila u Zagrebu gdje je studirala.

Mještani su zgroženi, a u tijeku je istraga. Misterij nestanka navodno je riješen nakon što se iz podruma osjetio intenzivan miris koji je uslijedio nakon što je kući isključena struja, ali to navodno nije bila posljedica tehničkog kvara.

Sinoć je kuća bila zaključana i nije bilo nikoga u njoj.

20. travanj 2024 12:57