'NE USUDI SE NOGOM KROČITI VAN ĆELIJE' Procurili detalji o zatvorskom životu nogometne zvijezde i osuđenog pedofila!

'NE USUDI SE NOGOM KROČITI VAN ĆELIJE'

Bivši engleski nogometaš i na šest godina zatvora osuđeni pedofil Adam Johnson (31) čuči u svojoj zatvorskoj ćeliji jer se boji da će si upropastiti priliku za uvjetno puštanje iz zatvora, piše Daily Mail.

Podsjećamo, bivši nogometaš Manchester Cityja i Sunderlanda 2016. je godine osuđen na šest godina zatvora zbog upuštanja u seksualnu aktivnost s 15-godišnjakinjom.

Sada, pak, njegova sestra Faye Johnson i drugi izvori tvrde da bi Johnson uz uvjete iz zatvora mogao izaći u ožujku ove godine. Faye je prvog siječnja ove godine na Twitteru objavila da se veseli mogućnosti da će 2019. godine njezin brat doći kući.

Johnson će ishoditi uvjetno puštanje iz zatvora ako odbor za uvjetno puštanje procjeni da bivši nogometaš neće ponoviti zločin za koji je osuđen i zatvoren. Izvor koji poznaje situaciju u zatvoru u kojem se nalazi Johnson rekao je za The Daily Star da se bivši nogometaš pokušava izbjeći probleme.

"Tjedni ga dijele od puštanja i on zna da bi ga i najmanja greška mogla skupo koštati", rekao je izvor. "On zna i da drugi zatvorenici to znaju pa se kloni problema i konflikta."

Svojevremeno se pričalo da bi Johnson htio nastaviti nogometnu karijeru i to u klubu Hartlepool United koji se natječe u engleskoj nacionalnoj ligi, petom razredu natjecanja. Međutim, izgleda da će Johnson prvo sa svojim prijateljima posjetiti Portugal i tamo odigrati nekoliko rundi golfa.

Naslovnica Forum

Najčitanije

NOŽ KOJI JE UBIO DVIJE OBITELJI: PISMO IZ PRITVORA DJEVOJKE KOJA JE NASMRT IZBOLA BIVŠEG DEČKA Nuša Bunić iza rešetaka ovako promišlja o životu: 'Ako nismo zadovoljni svojom prošlošću, zaboravimo je! Zamislimo novu priču u našim životima i povjerujmo u nju'

Nuša Bunić iza rešetaka ovako promišlja o životu: 'Ako nismo zadovoljni svojom prošlošću, zaboravimo je! Zamislimo novu priču u našim životima i povjerujmo u nju'
Dvadesettrogodišnju Nušu Bunić tereti se da je 15. lipnja 2017. godine oko tri sata ujutro na livadi u predjelu ...
Nuša Bunić iza rešetaka ovako promišlja o životu: 'Ako nismo zadovoljni svojom prošlošću, zaboravimo je! Zamislimo novu priču u našim životima i povjerujmo u nju'