StoryEditorOCM
ForumMINISTRICA ŽALAC OGLASILA SE O NESREĆI

Još jednom iskazujem duboko žaljenje, evo zašto sam imala nevažeću vozačku dozvolu...

10. ožujka 2019. - 11:38
žalac

Djevojčica iz Vinkovaca teško je ozlijeđena u subotu oko 10 sati nakon što je na nju naletio osobni automobil Peugeot 308 kojim je upravljala Gabrijela Žalac, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Žalac je, kako smo ranije izvijestili, vozila s nevažećom vozačkom dozvolom, a kasno večeras na svom je Facebooku objavila kako "iskazuje duboko žaljenje zbog nesreće".

PROMETNI STRUČNJACI ZA JUTARNJI 'Evo što je neobično u policijskom priopćenju o nesreći u kojoj je sudjelovala ministrica Žalac'

Njenu objavu prenosimo u cijelosti.

"Nakon ovog nesretnog dana, još jednom iskazujem duboko žaljenje zbog nesreće. Posjetila sam svoju malu dragu susjedu u bolnici koja se, hvala dragom Bogu, dobro oporavlja. Srećom, potkoljenica je sanirana samo repozicijom i fiksirana longetom. Moje misli i molitve su uz djevojčicu i njezinu obitelj te joj želim što brži oporavak.

Što se tiče vozačke dozvole, propustila sam produljiti njezinu valjanost koju sam, kao i svi građani, dužna produljiti svakih 10 godina te se zbog navedenog propusta ispričavam javnosti. Kaznu sam platila odmah sukladno Zakonu", napisala je Žalac.

26. travanj 2024 17:04