StoryEditorOCM
ForumFOTO: IZABRALI SMO STAN OD 59 KVADRATA

Ovo je jedan od najljepših primjera unutarnjeg uređenja: jednostavno, a sa puno stila. Sve pohvale!

Piše D&D
13. ožujka 2019. - 18:32
Stan od 59 kvadrata 6

Dizajneri ovog stana odlučili su ublažiti potpuno sivi interijer od 59 kvadrata sa svijetlim nijansama zelene boje. Kombinacijom koja izgleda vrlo atraktivno. Kuhinjski ormari, kauč, tkanine u spavaćoj sobi i biljke pojavljuju se ovdje kao prekrasni akcenti boja koji čine interijer svježijim i življim. Bez sumnje, autori su ovom odlukom željeli naglasiti jedinstvo s prirodom, a mi vas pozivamo da pogledate ovaj  izvrstan primjer trendi sheme boja u dizajnu interijera!

U ovom apsolutno fantastičnom stanu na trećem katu okrenutom prema dvorištu s balkonom na zapadu i dvije sobe, već na ulazu shvatite da je ovo zapravo dom u kojem ništa nije prepušteno slučaju.

 

 

Ima ugrađeni ormar u hodniku s puno prostora za pohranu i klupicom za sjedenje presvučenom kožom. Prekrasan pod od bora vodi dalje u stan u kojem vas dočekuje lijep ulaz u društvenu sobu u kojoj se nalazi kuhinja, stol za blagovanje i dnevna zona.

 

Kuhinja izvedena u glatkim nježno zelenim tonovima proteže se sve do stropa upotpunjena je kuhinjskim ormarima postavljenim sve do elegantnom radnom pločom od vapnenca koji joj izvrsno pristaje, a opremljena je svim potrebnim uređajima.  

 

Ispred kaljeve peći uz pucketanje vatre s dobrom knjigom u ruci i lijepom malom klupicom koja služi i kao spremište za drva vlasnici mogu svakodnevno uživati u romantičnoj atmosferi o kojoj mnogi sanjaju.

 

U prostranoj spavaćoj sobi nalazi se nekoliko ormara za pohranu, kao i krevet s kutijama za pohranu ispod te manje spremišta u uzglavlju. No, to nije sve. Iz spavaće sobe vlasnici na raspolaganju imaju i prostranu garderobu.

 

Kupaonica je, naravno, također u top stanju s velikim kupaonskim ogledalom, tušem i dobra skladišta, kao i stroj za pranje rublja.

 
18. travanj 2024 20:00