FOTO: IZABRALI SMO STAN OD 59 KVADRATA Ovo je jedan od najljepših primjera unutarnjeg uređenja: jednostavno, a sa puno stila. Sve pohvale!

FOTO: IZABRALI SMO STAN OD 59 KVADRATA

Dizajneri ovog stana odlučili su ublažiti potpuno sivi interijer od 59 kvadrata sa svijetlim nijansama zelene boje. Kombinacijom koja izgleda vrlo atraktivno. Kuhinjski ormari, kauč, tkanine u spavaćoj sobi i biljke pojavljuju se ovdje kao prekrasni akcenti boja koji čine interijer svježijim i življim. Bez sumnje, autori su ovom odlukom željeli naglasiti jedinstvo s prirodom, a mi vas pozivamo da pogledate ovaj  izvrstan primjer trendi sheme boja u dizajnu interijera!

U ovom apsolutno fantastičnom stanu na trećem katu okrenutom prema dvorištu s balkonom na zapadu i dvije sobe, već na ulazu shvatite da je ovo zapravo dom u kojem ništa nije prepušteno slučaju.

 

 

Ima ugrađeni ormar u hodniku s puno prostora za pohranu i klupicom za sjedenje presvučenom kožom. Prekrasan pod od bora vodi dalje u stan u kojem vas dočekuje lijep ulaz u društvenu sobu u kojoj se nalazi kuhinja, stol za blagovanje i dnevna zona.

 

Kuhinja izvedena u glatkim nježno zelenim tonovima proteže se sve do stropa upotpunjena je kuhinjskim ormarima postavljenim sve do elegantnom radnom pločom od vapnenca koji joj izvrsno pristaje, a opremljena je svim potrebnim uređajima.  

 

Ispred kaljeve peći uz pucketanje vatre s dobrom knjigom u ruci i lijepom malom klupicom koja služi i kao spremište za drva vlasnici mogu svakodnevno uživati u romantičnoj atmosferi o kojoj mnogi sanjaju.

 

U prostranoj spavaćoj sobi nalazi se nekoliko ormara za pohranu, kao i krevet s kutijama za pohranu ispod te manje spremišta u uzglavlju. No, to nije sve. Iz spavaće sobe vlasnici na raspolaganju imaju i prostranu garderobu.

 

Kupaonica je, naravno, također u top stanju s velikim kupaonskim ogledalom, tušem i dobra skladišta, kao i stroj za pranje rublja.

 
Naslovnica Forum

Najčitanije