StoryEditorOCM
ForumIZBOLI GA NOŽEM U POTKOLJENICU I UKRALI MU 1500 KUNA

Otkrivaju se detalji čudne pljačke, no još uvijek se ne zna motiv napada na 52-godišnjeg novinara

Piše Marko Didić / PSD
18. ožujka 2019. - 16:11
2

Pedesetdvogodišnji novinar je u subotu 16. ožujka oko 12 sati došao na Hitni kirurški prijem KBC Split i zatražio liječničku pomoć. On je pomoć zatražio gotovo deset sati nakon što je napadnut, a liječnici su mu utvrdili lakše tjelesne ozljede noge i ruke.

Splićanin napadnut i opljačkan na Duilovu: dvojica muškaraca ozlijedila ga oštrim predmetom i otela mu tisuću kuna

Prema prikupljenim informacijama, 52-godišnjaka su prethodne noći oko 2:45 sati na predjelu Duilovo u Splitu, napale i oštrim predmetom ozlijedile dvije nepoznate muške osobe, te mu otuđile novac u iznosu od oko 1500 kuna, nakon čega su se udaljile s mjesta događaja.

Dok ga je jedan muškarac držao za glavu, drugi ga je nožem ubo u desnu natkoljenicu tri puta, ispričao je oštećeni policajcima navodeći da je on te dvije osobe prethodno prevezao svojim automobilom.

U dosta čudnoj priči gdje se još uvijek ne zna motiv, teško je bilo što zaključiti dok ne završi kriminalističko istraživanje koje još traje.

Ti napadači još nisu idnetificirani niti pronađeni, a dosta toga će ovisiti i o iskazu napadnutoga. Pogotovo kada je riječ o motivu i identifikaciji počinitelja.

Iako je napadnuti po struci novinar s visokom stručnom spremom, unatoč najvećem trudu, nismo pronašli ni jedan njegov tekst.

24. travanj 2024 13:59