StoryEditorOCM
ForumUŠLI U NOVI REALITY PA SE POSVAĐALI NA MRTVO IME

Hana i Gospodin Savršeni nagomilali tenzije iz prošlosti, evo gdje je točno puklo

Piše PSD
22. ožujka 2019. - 09:51
Bez naslova

Mala smo država, pa je nekako i logično da se sudionici emisija određenog tipa - ponavljaju. Nećemo reći recikliraju, jer naprosto se imaju potrebu okušati u različitim situacijama, a brojne su im pogodnosti itekako na pladnju.

Trenutno se emitira toliki broj reality emisija da ih teško pratimo. Čak i ako na stranu pomaknemo plesove i pjevanja za zvijezdama, tu su brojni drugi formati koji nude zabavu određenim dobnim i interesnim skupinama.

A ono što je "nedostajalo", stiže uskoro. Jedan show za zaljubljene, pod nazivom "Superpar". Osam ljubavnih parova okušat će se u raznim zadacima s ciljem da osvoje 100 000 kuna, a među okupljenima smo uočili i nekoliko poznatih imena.

Hana Rodić i njen odabranik, "Gospodin SavršeniGoran Jurenec, ponovili su svoju reality aktivnost i u ovome formatu. No upravo tu je "pukla" svađa, što se vidi i iz same najave showa.

U videu je jadno da je Hani sudjelovanja "pun kufer". Lijepa Zagrepčanka žali se svome dragome, manekenku i bivšem košarkašu Jurenecu da su "sve to već prošli, da je jedan reality iza njih". On ju suzdržano sluša, ali vrlo je moguće da njemu, naviknutog na svjetla reflektora i pozornost kamera, takva aktivnost dođe mnogo prirodnije.

Svađa, suza i ostalih prepreka, čini se, neće nedostajati u nadolazećem showu, nije ni u prethodnom. 

Pa dok mnogi propitkuju kvalitetu veze Jurenec-Rodić, budući da je lijepu crnku Goran tek naknadno izabrao, usudili bismo se reći da se i predomislio, jer je prethodno njegova kraljica postala natjecateljica Iva Runjanin da bi tek kasnije odabir pao na Hanu, oni ustraju u tome da su "superpar".

Da im sudi itko van njihova četiri zida bilo bi suludo, a uostalom, tek ćemo i vidjeti kako funkcioniraju na razini ljubavnog para. Dosad se njihova interakcija svela na Hanine pokušaje zavođenja i Goranovu nedostižnost, ali prilično je očito da je i lijepi Jurenec itekako zagrijan.

 

20. travanj 2024 08:29