DJEVOJKA (20) PRIJAVLJENA POLICIJI: Divljački je napala nevjenčanog supruga zato što joj nije odgovorio na pitanje je li lijepa!

DJEVOJKA (20) PRIJAVLJENA POLICIJI:

Liz Guadalupe Ramirez (20) iz Lareda u Texasu optužena je za napad na nevjenčanog supruga nakon što nije odgovorio na njeno pitanje je li lijepa. Policajci su u utorak navečer primili poziv koji se odnosio na napad na osobu.

Dočekala ih je Ramirez koja je prijavila supruga zbog napada pri čemu ju je pokušao zadaviti, javlja Laredo Morning Times, no optuženi je dao potpuno drukčiju verziju događaja. Suprug je rekao da se Ramirez naljutila na njega za vrijeme gledanja filma u kinu kada joj nije odgovorio na pitanje je li lijepa.

Rekao je da nije čuo njeno pitanje što je dovelo do toga da ga je Ramirez u automobilu po povratku kući udarila više puta. Prema riječima supruga, nastavila ga je gurati i udarati i kada su stigli kući, gdje ih je pokušao razdvojiti rođak koji se tamo zatekao, a pritom je i on je primio nekoliko udaraca od Ramirez.

Na koncu je nezajažljiva Teksašanka završila iza rešetaka optužena po dvije točke - za napad i obiteljsko nasilje. Ramirez je u četvrtak puštena iz zatvora okruga Webb uz jamčevinu od 16.000 dolara, a tko je uplatio iznos nije poznato.

Naslovnica Forum

Najčitanije

LETAČICA S OTOKA Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta

Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta
  Još kao malena djevojčica, na samom početku osnovne škole, danas tridesetogodišnja Andrea Blašk...
Mlada Dalmatinka jedna je od četiri pilotkinje u Croatia Airlinesu: Vozim Airbus, nije to ništa posebno; Otkrila nam je kako izgleda njen radni dan te koja joj je omiljena nebeska ruta