TUŽAN KRAJ POTRAGE ZA MLADIĆEM Karlo Kurtanjek pronađen mrtav, ništa ne upućuje na počinjenje kaznenog djela, sumnja se da si je oduzeo život

TUŽAN KRAJ POTRAGE ZA MLADIĆEM

Kod Jankomirskog mosta u Zagrebu, pronađeno je tijelo 23-godišnjeg studenta Karla Kurtanjeka.

Mladić je nestao prije tjedna dana, a obitelj je živjela u nadi da je živ budući je na dan nestanka podigao novac na obližnjem bankomatu PBZ-a. Nažalost, danas su roditelji i sestre dobili najgoru moguću vijest.

- Oko 12.10 sati, kod čvora Jankomir, pronađeno je tijelo muške osobe starosti 23-godine. Obavljenim očevidom utvrđeno je da na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da se radi o kaznenom djelu. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku - priopćili su iz zagrebačke policije koja trenutno obavlja očevid.

Mladić je svoj dom u Vrbanima napustio 10. travnja rano ujutro, viđen je potom kako vozi bicikl prema Jarunu i nakon toga mu se izgubio svaki trag. Karlova obitelj u ponedjeljak je pronašla u njegovom stolu poruku u kojoj svu svoju imovinu ostavlja roditeljima. Još uvijek su se nadali kako se ne radi o oporuci.

“Bilo je to jako suhoparno napisano, ali nije bila riječ o oproštajnom pismu ili bilo čemu što bi upućivalo na suicid. Oporuka je datirana s 9. travnjem, dan prije nego što je nestao - kazala je u ponedjeljak njegova sestra Edita Kurtanjek nadajući se da je Karlo živ i zdrav.

Ako ste očajni ili se nalazite na raskršću pritisnuti brigama i problemima nemojte se ustručavati potražiti pomoć. Na ovim brojevima saslušat će vas stručnjaci koji vam mogu pomoći.

- Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Telefon 01/ 2376-470 liječnik je dežuran od 0 do 24 sata.

- U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

- Za maloljetnike dežuran je Hrabri telefon 0800-0800.

Naslovnica Forum

Najčitanije