NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: DANSKI MILIJARDER NA ŠRI LANKI OSTAO BEZ TROJE DJECE! Njegova supruga je u suzama lutala razorenim hotelom i vikala: 'Molite za nas'

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA:  DANSKI MILIJARDER NA ŠRI LANKI OSTAO BEZ TROJE DJECE!

Danski milijarder Anders Holch Povlsen (46), vlasnik međunarodnog lanca trgovina odjećom Bestseller (sadrži modne marke Vero Moda i Jack&Jones), najveći dioničar britanske online trgovine ASOS i drugi najveći dioničar njemačke online trgovine Zalando, objavio je da je troje od četvero njegove djece poginulo u terorističkim napadima na Šri Lanki, piše BT.

Vijest je za BT potvrdio Jesper Stubkier, upravitelj komunikacija u tvrtki Bestseller. "Nažalost, potvrđujemo tužnu vijest. Molimo vas da poštujete privatnost (obitelji) i nemamo daljnjih komentara", rekao je.

Svjedok imena Kieran Arasaratnam rekao je u nedjelju za BBC da je vidio "Dankinju koja je izgubila troje djece" u bombaškom napadu na hotel Shangri-La. "Rekla je, 'molite se za mene, molite se za mene'", rekao je. Arasaratnam je kasnije na Facebooku napisao sljedeće: "Danska obitelj s troje djece. Roditelji su preživjeli. Djeca su im izgleda poginula. Imam troje djece i točno znam kako se sada osjećaju."

Jedna od Povlsenovih kćerki, Alma Storm Holch Povlsen, prije nekoliko je dana na Instagramu objavila fotografiju svojih sestara AstridAgnes i Alfred na Šri Lanki.

 

Prema pisanju Forbesa iz 2018. godine, Povlsen je najbogatiji Danac na svijetu te je "težak" 7,9 milijarde američkih dolara. Danac je vlasnik 89 tisuća hektara zemlje u Škotskoj, što ga čini najvećim privatnim zemljoposjednikom u toj zemlji.

Naslovnica Forum

Najčitanije