StoryEditorOCM
ForumSVI BISERI STARLETE, ZADARSKE STUDENTICE

Kod Ave postoji razlika između 30 minuta i pola sata, da je pilot vozila bi vlak, a nije baš sigurna što to znači 'mobbing'

Piše Zadarski.hr
22. travnja 2019. - 19:53
ava-s1

Ava Karabatić bila je najbolja studentica na godini i za sebe voli reći da je intelektualka. Ipak, ona je i čisti dokaz kako ocjene nisu mjerilo ničega pa tako znamo da je, unatoč besprijekornom akademskom rezultatu, pokušala ucijeniti  jednog zadarskog profesorazajedno sa svojom majkom, zbog čega je bila na sudu, piše portal 100posto.

Manekenka, spisateljica, pjevačica, glumica, slikarica, sudionica reality showova - jednom riječju starleta, na sceni je već više od deset godina i jednostavno ne odustaje. Njezin je najveći talent nekako dospjeti u medije, koristeći koju god tehniku. A kao što smo već napomenuli, iskoristila ih je mnogo.

Posljednje vijesti govore nam da je izrazila svoj stav o pobačaju na društvenim mrežama. Kao da je to nešto relevantno, mnogi su pohrlili izvijestiti javnost što Ava Karabatić misli o abortusu.

"Muka mi je više od ovih 'pametnih' zaštitnica žena. Žene imaju pravo na svoj izbor? Kakav izbor, ubojstvo. Pozivam sve žene koje su to napravile već (zbog karijere ili im se beba jednostavno nije uklapala u određeni dio života), a imaju djecu ili dijete da ih ubiju dok spavaju. Ima li uopće razlike ubiti bebu u trbuhu (mi ne vidimo pa ne postoji) i odraslo dijete od 15 godina?", napisala je.

Jasno je da svatko ima pravo na svoje mišljenje, nitko mu to ne može zabraniti. Spomenula je Ava u istom postu kako ne želi "moralizirati", nego "širiti svijest".

"Pošto sam ja javna osoba smatram da mi je to odgovornost", zaključila je. Valjda jednako kao što Ivan Pernar smatra da, kao javna osoba, pače saborski zastupnik, misli da ima obavezu reći ljudima da se ne trebaju cijepiti.

Iako su njih dvoje već otkrili da imaju puno toga zajedničkog, u vezi još nisu završili.

"Ja sam dominantna, on je staložen, razumijemo se. Što će ti u životu samo fizički izgled? Elokventan je i hrabar jer u današnje vrijeme kaže sve što želi. I svugdje ide bez tjelohranitelja, a saborski je zastupnik. Ja uvijek kažem, za dobrim se konjem prašina diže. Kulturan je i srdačan", rekla je Ava.

Prvi put upoznali smo je u showbizz emisiji u kojoj se pojavila s tadašnjim dečkom Špirom. Njega se sigurno sjećate. A sjećate se i nekih njezinih izjava iz tog prvog priloga.

"Živimo zdravo. Špiro svaki dan meditira pola sata, a ja 30 minuta", rekla je. Da, ima smisla. Bilo je to 2010. godine, a otad je prošla kroz mnoge izazove u svom životu.

Bila je, primjerice, u showu Survivor. Tamo je rekla kako se ne boji zmija. 

"Ničega se ne bojim, samo ljudi. Zašto bih se bojala zmija? Zmija je zmiji najbolji prijatelj", rekla je i možda nam otkrila nešto više o svom karakteru.

No, daleko od toga da su joj zmije najdraže životinje.

"Blog "lažni moral" je u opisu profila. Odlučila sam pisati o lažnom moralu i mojem prokletstvu(ljepota). Upravo to moje prokletstvo me mnogo puta u životu bacilo na dno ali ono najvažnije postala sam kamen (s emocijama) tj. psihički snažna osoba. Ne dopuštam drugima (hejterima) da se zbog njih osjećam loše jer sam svjesna i razumijem da imam kontrolu nad svojim djelovanjem i emocijama. Znam da moja snaga leži u mojoj sposobnosti da upravljam vlastitim reakcijama. Uvijek prihvaćam promjene i izazove. Najveći im je strah, ako ga uopće mogu tako nazvati, ne od nepoznatoga, već od stagnacije. Okolina puna promjene pa čak i nesigurnosti za mene je poticajna kao psihički jakoj osobi jer izvuče iz mene ono najbolje. Baš zato i jesam za reality programe i baš zato sam i pobjeđivala u istim. Svaki reality je bio drugačijeg koncepta i uvijek sam se snašla, bilo to snalaženje u prirodi i divljini ili rasprave u kući, dvorcu ili vili."

 

"Da imam priliku biti nešto drugo u životu, bila bih konj ili delfin zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po čemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu?", ispravno je zaključila Splićanka.

U Survivoru je također rekla kako ju je mučila žgaravica, ali je na to već naviknula jer već dugo pati od gastritisa.

"Tako je to. Nekoga boli glavobolja ili ima gingivitis", pobrkali su joj se pomalo medicinski pojmovi.

Ali, u redu, to ionako nije njezina struka pa se tome ne bismo trebali ni smijati. Svakome se može dogoditi.

S druge strane, pomalo nas je podsjetila na zagrebačkog gradonačelnika kad je pričala o tome što bi htjela promijeniti u Zadru, gradu u kojem je studirala talijanski i latinski jezik.

"Srušila bih crkvu Svetog Donata i sagradila još stariju", predložila je. Možda ju stvarno čeka sjajna budućnost u politici, tko zna.

Nikako joj se ne može osporiti ambicioznost. Pričala je o neobičnoj karijeri u kojoj ima malo žena.

"Da sam pilotkinja, definitivno bih upravljala vlakom", rekla je, što i nije tako čudno. Tko se barem jednom nije zamislio za "volanom" nekog tako moćnog stroja?

Nedavno je, kako smo obaviješteni, imala izložbu svojih slika. Bila je ponosna, rekla da je to talent koji nosi u sebi od 3. godine, ali je tek sada isplivao na površinu. Izložila je tom prilikom 13 slika.

"Nekima je 13 baksuzan broj, a za mene ne, jer obrnuto od 13 je 31, a 31 je Božji zakon... Tako da i moje slike imaju simboliku i kreativni duh", objasnila je.

Cijena jedne od slika bila je čak 500 eura, što je jednostavno objasnila.

"O cijeni mojih slika rano je govoriti, neka me prvo gledaju i tumače, haha. Pa dobro, neće biti jeftino jer jeftino je nedostatak samopouzdanja", rekla je. S tom je riječi i prije imala nekih manjih problema pa je tako jednom izjavila kako bi "voljela imati više samopouzdanja u druge ljude". Nadamo se da joj se želja ostvarila.

A što se tiče ljubavi, često je mijenjala dečke, a čini se da dio toga leži u njezinom vatrenom karakteru.

"Kad me vidiš, ja ne da sam vatra, nego me dva adrenalina ne bi mogla spojiti", rekla je.

Moguće je i da ima previsoke standarde. Naime, jednom je otkrila da je njezin idealan muškarac - Julije Cezar.

"Sjetim se kakav je on bio vojskovođa i šteta što takvih muškaraca nema danas. On je rođen, i od toga je naziv, rođen je na carski rez. Tako da je carski rez već tada postojao, znači prije nove ere.

Romantičan trenutak bi bio da mi pokloni žutu ružu boje citrusa, jer nije to nešto baš jednostavno. Čini se da je žuta ruža, ali to je boja citrusa", kaže Ava.

Neke su je riječi isto patile, i to na engleskom.

"Uvijek sam uključena u mobbing. Imam pet mobilnih telefona", pohvalila se.

A za još njezinih provala vjerojatno biste ju trebali pratiti na društvenim mrežama. Tamo se svojedobno bila pohvalila kako je diplomirala "latinski i italijanski jezik", a trenutno joj u opisu na Instagramu piše kako je "multimedijalna ličnost". Ni sami to ne bismo mogli bolje definirati.

 

16. travanj 2024 07:13