StoryEditorOCM
Forum"VOLI VAS ZET"

Dino Rađa tetovirao imena punca i punice, evo zašto!

Piše Slobodna Dalmacija/ Zadarski.hr
25. travnja 2019. - 22:25
dino rađa dres

Dino Rađa odlučio je puncu i punici iskazati nevjerojatnu čast, onakvu kakva bi rijetko kome pala na pamet. I sam je tako napisao, nek' se javi onaj tko punca i punicu toliko voli da im posveti - tetovažu.

Nije se, zasad, javio nitko, ali na Dinovu su dirljivu obiteljsku priču brojni reagirali.

"Stipe i Mare. Za one koji ih znaju dosta je reć Stipe i Mare. Ne idu odvojeno nego samo skupa. Ka Roko i Cicibela. Za one koji ih ne znaju ajmo provat opisat. Ja njih obožavan. Koji to zet voli punca i punicu. Punca još kako, ali punicu. Evo ovaj. A koliko ih volin to je posebna priča. Neka se javi jedan koji je tetovira njihova imena, a da su jos zivi i zdravi. Taj san. Jedan dan me pukla ljubav, otiša, ugravira i doša doma

Stipe je cili zivot radija u Škveru. Malo Dojčland pa nazad u Škver. Nema tog kuvara koji će nešto bolje skuvat. Ono narodno, ne ove Michelinove zalogajčiće. Ić s njime na ribe posebni je gušt. Dok ja bacin sidro on je već prvu lignju izvuka. I može bilo ko po metra od njega isti peskafondo bacit uvatit će jednu dok ih Stipe izvuče deset. Kako, neman pojma, ali san masu puta na svoje oči gleda. I ništa mu nije teško. Ni vozit dicu ni čuvat u ponoć i u podne ni pazit ni bit dida ipo. Kad vidin kakvi je prema njima i koliko ga vole, suze mi dođu na oči. 

Mare je ona iz videa od prije par dana. Bolja od kruva. Kad nas dvoje idemo negdi na put, možemo dicu ladno ostavit s njima i znamo da će bit sve ok. Doduše, malo će više slatkoga dobit, ali discipline neće falit. Baba voli peć palačinke. Ali samo dvi kaze kad ja p***in da puno slatkog dobiju. 

Naravno, na kraju fala van šta ste moju ljubav napravili onakvom kakva je ali o njoj drugon prilikon. Voli vas jedini vaš zet", piše Splićanin na Facebooku.

18. travanj 2024 21:43