StoryEditorOCM
Forum"ON JE VRLO NASTRAN ČOVJEK..."

Profesora četiri učenice prijavile za seksualno uznemiravanje

Piše Jutarnji.hr
20. svibnja 2019. - 21:23
škola

Profesora iz jedne srednje škole s područja Koprivničko-križevačke županije policija je kazneno prijavila zbog seksualnog uznemiravanja učenica, iz pouzdanih izvora bliskih istražiteljima neslužbeno doznaje portal Podravski.hr.

Prema njihovim informacijama, profesor je po nedoličnom ponašanju poznat već dulje vrijeme, i to ne samo prema učenicama, nego i prema kolegicama, ali nitko sve donedavno nije poduzimao baš ništa.

- On je vrlo nastran čovjek... Zaviruje im (učenicama) u dekoltee, poziva ih bez razloga u svoj kabinet gdje im se nudi i traži od njih da mu pjevaju narodne pjesme i radi ostale radnje koje spadaju u pedofiliju... - napisale su djelatnice škole u potpisanom pismu koje su poslale redakciji portala Podravski.hr.

RTL neslužbeno doznaje kako su četiri srednjoškolke podnijele prijavu protiv profesora zbog seksualnog uznemiravanja. Sve se odvijalo od listopada 2018. do veljače ove godine kad su učenice odlučile progovoriti i prijaviti profesora.

- Zaprimili smo prijavu i po dovršetku kriminalističkog istraživanja ista je proslijeđena Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Bjelovaru. S obzirom da je riječ o maloljetnim osobama i da je slučaj sad u nadležnosti Općinskog državnog odvjetništva, ne možemo iznositi više informacija u javnost - rekla je zaRTL Dijana Žagar, glasnogovornica Policijske uprave koprivničko-križevačke.

16. travanj 2024 14:50