KĆI VOZAČA KAMIONA POSLALA EMOTIVNO PISMO Moj tata je uzoran otac, prešao je milijune kilometara bez ijedne nezgode, sigurno nije bilo namjerno'

KĆI VOZAČA KAMIONA POSLALA EMOTIVNO PISMO

Kći vozača Ive Filipovića, koji je skrivio tešku prometnu nesreću kod Novske u kojoj su smrtno stradale dvije djevojčice, a dvije su ženske osobe teže ozlijeđene, poslala je pismo 24sata u kojem prvenstveno izražava sućut i moli za razumijevanje.

O HORORU NA ODMORIŠTU KOD NOVSKE OGLASILO SE I DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO Potvrdili su otkriće Jutarnjeg lista: 'Vozač kamiona smrti jurio je 90 km/h'

- Poštovani, moje ime je Ivana Filipović i kći sam vozača koji je skrivio prometnu nesreću kod Novske. Na ovaj način želim izraziti sućut obiteljima nastradale djece u ime mog oca, majke, sestre i cijele naše obitelji - piše i dodaje:

- Neizmjerno nam je žao što se desila ovakva tragedija i ne možemo pronaći prave riječi utjehe kojima se može opisati ta bol. Molim medije da imaju razumijevanja i za nas jer nije lako biti kući i čitati riječi osude i prezira.

Moram dodati i to da je moj tata jedan uzoran otac koji je s kamionom godinama prelazio milijune kilometara da bi prehranio našu obitelj, školovao mene i sestru, bez ijedne nezgode. Ne znam što mu je bilo, ali sigurno znam da tako nešto ne bi učinio namjerno. Još jednom, najiskrenija sućut obiteljima djevojčica i molimo za ozdravljenje još dvije mlade djevojke - prenosi 24sata.

Županijsko državno odvjetništvo u Sisku otvorilo je i formalnu istragu protiv vozača kamiona Ive Filipovića (60) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja teške prometne nesreće u petak na odmorištu autoceste A3 kod Novske. Vozač tegljača ušao je na odmorište krećući se nesmanjenom brzinom od 90 kilometara na sat. Određen mu je jedenomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Naslovnica Forum

Najčitanije

DRUŠTVENE MREŽE OTKRIVAJU Evo što je otac obijesnog "Mad Maxa" mislio o divljanju svoga sina po gradskim ulicama: Njemu je 300 kilometara na sat presporo, on tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok!

Evo što je otac obijesnog
  U prvom javljanju o divljanju Adriana P. motociklom splitskim ulicama navodi se da je mladić iz &ldq...
Evo što je otac obijesnog "Mad Maxa" mislio o divljanju svoga sina po gradskim ulicama: Njemu je 300 kilometara na sat presporo, on tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok!