VIDEO: 'VIDJELA SAM NEKU SJENU...DOBBY IZ HARRY POTTERA??' Ups! Žena je zavirila na nadzornu kameru, a ono što je vidjela potpuno ju je prestravilo

VIDEO: 'VIDJELA SAM NEKU SJENU...DOBBY IZ HARRY POTTERA??'

Korisnica društvene mreže Facebook Vivian Gomez prošlog je četvrtka objavila video snimku na kojoj se može vidjeti kako neobično dvonožno biće kod po parkiralištu ispred njezine kuće, piše Daily Mail.

"Znači, probudila sam se u nedjelju ujutro i vidjela ovo na svojoj kameri i pokušavam shvatiti... što se događa?? Prvo sam s ulaznih vrata vidjela sjenu, a poslije sam vidio ovu stvar... je li još netko ovo vidio na svojim kamerama?? Druge dvije kamere to nisu snimile", napisala je Gomez uz video koji je zabilježila sigurnosna kamera postavljena na njezinoj kući.

 Korisnici Facebooka koji su komentirali Gomezinu objavu složili su se da je snimka sablasna, ali i da biće na snimci neodoljivo podsjeća na vilenjaka Dobbyja iz filmova o čarobnjaku Harryju Potteru. Slično je prva primijetila korisnica Dee Leyba i s njom se složilo približno više tisuća drugih korisnika.

"Mjesečari li tvoj sin", pitao je jedan korisnik, evidentno obiteljski prijatelj. "Nema šanse", odgovorila mu je Gomez, koja je odgovorila na sve upite drugih korisnika i tvrdi da sa snimkom nije manipulirala.

Naslovnica Forum

Najčitanije

DRUŠTVENE MREŽE OTKRIVAJU Evo što je otac obijesnog "Mad Maxa" mislio o divljanju svoga sina po gradskim ulicama: Njemu je 300 kilometara na sat presporo, on tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok!

Evo što je otac obijesnog
  U prvom javljanju o divljanju Adriana P. motociklom splitskim ulicama navodi se da je mladić iz &ldq...
Evo što je otac obijesnog "Mad Maxa" mislio o divljanju svoga sina po gradskim ulicama: Njemu je 300 kilometara na sat presporo, on tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok!