StoryEditorOCM
ForumOBJAVA NA FACEBOOKU

Miroslav Škoro službeno objavio da ulazi u utrku za predsjedničke izbore: Srž moga programa je savez s narodom, nasuprot vladavini stranačkih elita. Želim biti narodni predsjednik i samo ću vama polagati račune

23. lipnja 2019. - 11:27
skoro

 

Skladatelj i pjevač Miroslav Škoro u nedjelju u devet sati objavio je na svojoj facebook stranici odluku o svojoj kandidaturi za predsjednika Republike.

Obraćajući se putem video poruke rekao da će njegov prvi potez biti upućivanje prijedloga za promjenu Ustava, a njegov program je savez s narodom. Želi vratiti povjerenje u instituciju predsjednika RH. 

- Hrvatskom danas vlada kontrolirani stranački sustav u kojemu se na vlasti izmjenjuju dvije najjače stranke sa svojim trgovačkim partnerima.

Političke elite potpuno su se otuđile od naroda, bahatost i arogancija idu toliko daleko da se raznim smicalicama i manipulacijama ne dopušta održavanje referenduma.

Naši sinovi i kćeri odlaze iz Hrvatske jer više ne žele živjeti u državi u kojoj spirala mržnje i netolerancije nagriza njezine same temelje.

 U takvim okolnostima, Hrvatska treba predsjednika koji će biti oruđe naroda za odlučni zaokret, zato sam donio odluku da ću se kandidirati za predsjednika Republike Hrvatske, a srž moga programa je savez s narodom, nasuprot vladavini stranačkih elita i kompromisa sklopljenih daleko od očiju javnosti i volje biračkog tijela.

Želim biti narodni predsjednik i samo ću vama polagati račune", rekao je Škoro u videu koji je objavio na svom YouTube kanalu.

 

Škoro je skladatelj, aranžer, producent i pjevač.

Diplomirao je i doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, gdje je i rođen 1962. godine,.

Od 1995. do 1997. godine obnašao je dužnost generalnog konzula Republike Hrvatske u Mađarskoj.

Kandidirao se na parlamentarnim izborima za Hrvatski sabor 2007. te postao saborskim zastupnikom HDZ-a.

Nekoliko godina kasnije poukao se iz politike te se, osim pjevačkom, bavi i uspješnom poduzetničkom karijerom.

26. travanj 2024 05:05