OSVANULA SNIMKA VELIKE TRAGEDIJE U KOJOJ JE NOGOMETAŠ USMRTIO BRAČNI PAR 'Nije uopće kočio, toliko je brzo vozio da ih je odbacio 15 metara'

OSVANULA SNIMKA VELIKE TRAGEDIJE U KOJOJ JE NOGOMETAŠ USMRTIO BRAČNI PAR

Prije dva dana svijet je obišla tragična vijest u kojoj je nogometaš Seville koji nastupa za B momčad, reprezentativac Meksika do 20 godina Joao Maleck(20), skrivio prometnu nesreću u Guadalajari, u kojoj je poginulo dvoje ljudi, muškarac od 33 godine i 26-godišnja žena.

Da čitava priča bude tragičnija, njih su se dvoje toga dana vraćali sa svadbene proslave na kojoj su jedno drugome izrekli sudbonosno 'da'. Iza njih je ostalo dvoje maloljetne djece.

Podsjećamo, Maleck je skrivio nesreću vozeći neprilagođenom brzinom, a on i suputnik su od udarca zadobili ozljede. On se svojim Mustangom zabio u stražnji kraj Chevrolet Avea potpuno ga smrskavši, tako da nesretnom paru nije bilo pomoći.

 

Sada je na internetu osvanula i snimka tragične nesreće koja jasno pokazuje o kakvom je silovitom udarcu bilo riječ.

- Nije uopće kočio, toliko je brzo vozio da ih je odbacio 15 metara - rekao je jedan od rođaka nastradalih.

Spomenuti je nogometaš bio pod ugovorom s meksičkim prvoligašem Santos Lagunom, a prošle je sezone bio na posudbi u drugoj momčadi Seville.

Naslovnica Forum

Najčitanije

DRUŠTVENE MREŽE OTKRIVAJU Evo što je otac obijesnog "Mad Maxa" mislio o divljanju svoga sina po gradskim ulicama: Njemu je 300 kilometara na sat presporo, on tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok!

Evo što je otac obijesnog
  U prvom javljanju o divljanju Adriana P. motociklom splitskim ulicama navodi se da je mladić iz &ldq...
Evo što je otac obijesnog "Mad Maxa" mislio o divljanju svoga sina po gradskim ulicama: Njemu je 300 kilometara na sat presporo, on tolikom brzinom projuri kroz Sv. Rok!