StoryEditorOCM
ForumVODITELJICA, DIZAJNERICA, STARLETA...

Otvorena je sezona prostitucije na Jadranu! Što su djevojke poznatije u javnosti, to su skuplje! Koštaju do 20 tisuća kuna za vikend, dobivaju i garderobu

Piše 100posto.hr
3. srpnja 2019. - 22:47
1440x620_1499762689profimedia-0253446970

Skupe su bakanalije koje se tijekom ljeta događaju na jahtama koje plove Jadranom. Starlete, manekenke, voditeljice i reality zvijezda pružaju seksualne usluge na luksuznim jahtama moćnicima i njihovim gostima. Tema je to koja je na ovim prostorima stara već nekoliko godina, no aktualizira se iz godine u godinu, pogotovo u ljetnim mjesecima kada te djevojke zarade najviše.

Najčešće se na Jadranu pružaju usluge crnogorskim političarima te njihovim gostima iz Rusije, no nezaobilazni klijenti su i Arapi, ispričao je izvor za beogradski Kurir. Prema riječima tog izvora, crnogorski moćnici najveći su izvor prihoda starletama koje ljeto onda provode na jahtama i u luksuznim hotelima. Sve to ide preko poznate i viđene Beograđanke koja je djevojkama svodnica.

 

Imaju posrednicu koja prima narudžbe i ugovara djevojke

Posrednica između djevojaka i klijenata jest djevojka koja i sama cijelo ljeto provodi u Crnoj Gori te je bliska s ljudima na vlasti. Srbi dobro znaju njezino ime jer je bliska zloglasnog klanu, a vodi i buran ljubavni život. Poznata je, kaže izvor, i policajcima. Za nju navodno rade barem tri djevojke iz realityja, jedna voditeljica i modna kreatorica. One ujedno zarađuju za posrednicu i najveće iznose.

'Vikend cijena za njezine djevojke je od dvije do dvije i pol tisuće eura.Političari iz Crne Gore kontaktiraju s njima preko žene koju poznaju godinama i u koju imaju povjerenja. Ona im ugovara djevojke, ali kuverte s novcem dobivaju same nakon završenog posla. Ona uzima proviziju', dodao je izvor objašnjavajući kako izgleda cijeli taj proces.

 

Dobivaju visoke iznose i markiranu garderobu

Djevojke su to koje su dobro poznate tamošnjoj publici. Jednoj je posao opao nakon što je pretjerala s tetovažama i konzumacijom droge. Sve dotad, bila je miljenica političara. Voditeljica i modna dizajnerica i dalje je, s druge strane, popularna u toj ekipi, iako se povukla iz javnosti. Četiri su djevojke koje šamaraju teritorijalnim vodama Crne Gore, a za seks, osim novca, dobivaju i skupu garderobu.

Sve funkcionira tako što se djevojke prvo moraju zatražiti kod svodnice par dana unaprijed. Tada slijedi dogovor oko broja djevojaka i zahtjevima koji su pred njima. Ako klijent ima nekih većih i neobičnijih zahtjeva, diže se i cijena. Kada je sve dogovoreno, po djevojke se na aerodrom šalje vozač, koji ih potom dovodi na jahtu ili u hotel. Po odrađivanju, cure od klijenata dobivaju novac i tako se seksualno-poslovna transakcija završava.

26. travanj 2024 20:58